📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W babskiej piłce nożnej też tak się za włosy ciągały i szturchały.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
murzyn to silne zwierze.
Bo murzyn był stworzony do zapierdalania jako niewolnik, tylko nastały chore czasy i murzyn żyje na socialu.
I to ma być piłka nożna? Czarny próbuje grać, a mały kurdupel odpierdala babskie sztuki walki. Kocham piłkę nożną, ale to przez tolerowanie takich akcji często wyłączam mecz, bo mnie krew zalewa jak widzę po takich akcjach tylko żółtą, albo w ogóle brak jakiejkolwiek kartki.
O kurde to rugby:)
swampman napisał/a:
koszulki swiadcza o tym ze to mecz ukraina vs ukraina
I tak powinno być, bandersyn na glebie !
Sędzia w takim przypadku powinien wyciągnąć czerwoną kartkę i pistolet.
Czarni przynajmniej nie dają sobą pomiatać. Mamy pretendenta na nową postać w uniwersum Marvela - Black Hulk
Smokw napisał/a:
I to ma być piłka nożna? Czarny próbuje grać, a mały kurdupel odpierdala babskie sztuki walki. Kocham piłkę nożną, ale to przez tolerowanie takich akcji często wyłączam mecz, bo mnie krew zalewa jak widzę po takich akcjach tylko żółtą, albo w ogóle brak jakiejkolwiek kartki.
To nie rugby, po koszulkach sądzę że to futbol australijski. Ogólnie w ramach ciekawostki kiedyś gdzieś przeczytałem, że futboliści amerykański strasznie nie lubią się z australijskimi, bo każdy z nich uważa że to ich odmiana jest najlepsza a druga ssie pałę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów