📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie zjadł go. Nie oglądać!
Wybijają w dzieciństwie miśkom zęby i wyrywają pazury. To nie niedźwiedź tylko zwykła pizda.
ruddie napisał/a:
Wybijają w dzieciństwie miśkom zęby i wyrywają pazury. To nie niedźwiedź tylko zwykła pizda.
jak ty kurwa nie widzisz że on ma zęby i pazury to chybatobie oczy wyrwali w kojcu za młodego
Jerzy_Owsik napisał/a:
jak ty kurwa nie widzisz że on ma zęby i pazury to chybatobie oczy wyrwali w kojcu za młodego
Może wkładał w paszczu takiemu z wyrwanymi.
Najman zmienił kurtkę?
Za jakiś czas pan wystąpi na dziale hard. Czekamy z niecierpliwością.
Przecież to Najman, będzie się bił z miśkiem? Nie mylić z 60 z Krakowa.
Dziwnie się rusza ten misiek. Najebany jakiś, czy co...
ruddie napisał/a:
Ciekawie filmik oglądałeś, więc teraz zróbmy tak, że jeśli:
1 - Niedźwiedź NIE MA zębów, to ja jestem ślepy a nie Ty
2 - Niedźwiedź MA zęby, to jesteś ślepy będąc przy okazji większą pizdą niż te miśki z wybitymi zębami, o których wspomniałeś
Teraz oglądnij filmik raz jeszcze i powiedz, co widzisz w paszczy tego niedźwiedzia, bo ja widzę zęby
O kurwa, bruk w pokoju i śnieg . rassija!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów