Pomijając nieprzeciętny talent trzeba przyznać, że mina dzieciaka jest bezcenna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Troszke tam oszukał rozjaśniony rudzielec...ale piwko za zajawke i zaciętość
k***a. jakiś debil
debil bo ma pasje? może i jest rudy ale ty gościu jesteś za to zjebany, a więc wegetuj tutaj dalej i żyj w swoim szarym świecie, wystawiajac swoje glupkowate komentarze za ktore co najwyzej nalezy ci sie murzynski chuj do dupy a nie piwo
Zapewne chory na autyzm...Biedaczek nie dość że rudy to jeszcze chory i z poważnym podejrzeniem posiadania Azjaty w rodzinie
Dlaczego ten rudy łeb bawi się kubkami zamiast jak jego rówieśnicy przesiadywać całymi dniami przed kompem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów