widac ze tylko ludzie do.... rocznika 95 jeszcze maja jakies pojecie kim jest Adam Malysz, nasza legenda, nasz MISTRZ !!! A dzieci ktore tutaj siedza nie maja zielonego pojecia o kim pisza, nie wiedza jakim ciosem dla wiekszosci z nas bylo odejscie Malysza od skokow, teraz to juz nie to samo co kiedys jaksie mowilo ''zawolaj mnie jak Adas bedzie skakal'' albo wytrwale sie czekalo do jego skoku i cala rodzina wolalo do telewizora ''Lec Adam lec !''.... Jeszcze rozumiem jak ktos powie ze jemu sie ten sport nie podoba, ale ludzie... Troche szacunku do tych ktorzy ten sport lubia, i do czlowieka ktory podbil nasze serca ! Jeszcze ten komentarz ''dodajcie jeszcze papieża i kaczora'' Nie... nie.... Przestaje wierzyc w ludzi...
nic nie mam do tych co nie wiedza kim jest, bo sa mlodziutcy i nie maja pojecia o kim mowa, ale ci co tu pisza w komentarzach ze nie wiedza kim on jest to od razu wyzywaja, wiec jak czlowiek ma byc spokojny, ludzie, jak ?!
''Dotykajac Nieba, nie zapomnij ze stoisz na Ziemi''Chciałbym zauważyć, że jesscze jakis czas temu baardzo fajny portal z dystansem do świata - kończy się. Nawala się tłumy dzieci i osób, które zobaczyły na mistrzach" omfg fajny komętarz ja pierdzio muszem tam konto zrobic hehehe" a potem powstaja takie rodzynki, że:
Snik0:
DonSalieri:
- i ten komentarz ma 9 piw. Mniemam, że od fajnych "chopcuf z miszczuf" oraz osób ktore jak widza cos chociaz troche sadystycznego, niepoprawnego politycznie i w ogóle -nijak - srają w majty. Sadol stał sie strna z "czarnymi" kawałami, oczywiscie takimi czarnymi jakie mozna wyczytac w gazecie. Bo jesli juz dowcip(rysunek, komiks, satyra) jest dobry, to oczywiscie hejty jak to boli, polska,murzyny,papiez,milosc,jak mozna etc. Dziekuje za esej, wiescze przyszlosc strony
Masz 100% rację.
Zwykły koleś, szczery, prawdziwy, który wielu z nas dał wiele szczęścia i dumy.
Another Brick In Hadrian's Wall Hansa Zimmera z filmu Król Artur z 2004 roku.
Ew. jakaś mieszanka Preparing i Knights March.
Oj długo takiej "Perełki" w Polskim sporcie nie będzie...
Dulce et decorum est pro patria moriJego wielkie sukcesy w tym sporcie, godne najszczerszego podziwu to jedno, następna sprawa to wspomnienia z niedziel ,kiedy Adam jak zwykle przeskakiwał wszystkich innych, emocje panujące przy tym, lata młodości - to nie wróci.... tak, oczy zaszły łzami z miejsca :/
aleczasy.pl/42/am_-_niestety_bylo_i_nie_wroci.html
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów