📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No co? level sam się nie wbije!
Mi się chciało zawsze wtedy, kiedy ją bolała głowa.
Jej się chciało zawsze koło 23, kiedy ja nazajutrz musiałem wstać o 4:30 rano do roboty.
Mi się chciało zawsze wtedy, kiedy ją bolała głowa.
Jej się chciało zawsze koło 23, kiedy ja nazajutrz musiałem wstać o 4:30 rano do roboty.
a może trzeba znaleźć taką kobietę z którą da się wytrzymać dłużej niż tydzień? w normalnym, zdrowym związku nie ma awantur o byle gówno, facet może przyprowadzać do mieszkania znajomych, nie spowiadać się z każdego wyjścia itd. łączymy się w pary żeby sobie wzajemnie pomagać a nie przeszkadzać i utrudniać.
co to kurwa za myślenie, że można partnerowi coś kazać lub zabraniać czegoś. jesteśmy wolnymi ludźmi a żaden związek nie powinien odbierać nam życia, własnych spraw i prywatności.
jeśli jakaś baba robi awanturę o wyjście z kumplami na wódkę, to niech spierdala do kogoś, komu bardziej ufa.
Wyjdź za mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów