Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie typu "sami sobie winni, mogli się tego spodziewać", "trzeba mieć oczy dookoła głowy", albo "zawsze należy zachować szczególną ostrożność" to teksty pryszczatych pietnastolatkow.
Kurwa, co wy pierdolcie jeden z drugim, przecież równie dobrze mógłby gość jechać pasem zieleni oddzielającym pasy.
Pierdolenie typu "sami sobie winni, mogli się tego spodziewać", "trzeba mieć oczy dookoła głowy", albo "zawsze należy zachować szczególną ostrożność" to teksty pryszczatych pietnastolatkow.
Przecież to idioci motopizdeuaze czyli nie zrozumieją.
Miał pierwszeństwo był na pasach
Tak, to prawda, ale raczej ciężko jest dochodzić swoich racji przed sądem, będąc pochowanym 3 metry pod ziemią. Zdecydowanie lepiej uznać, że większość ludzi to debile i im nie ufać, zwłaszcza na pasach.
Kurwa, co wy pierdolcie jeden z drugim, przecież równie dobrze mógłby gość jechać pasem zieleni oddzielającym pasy.
Tak kurwa, i elektryk z 40-letnim doświadczeniem, który gada, że zawsze trzeba sprawdzić czy przewód jest pod napięciem też pierdoli jak pryszczaty piętnastolatek Ja pierdole... zaczynam myśleć, że regularne kataklizmy są niezbędnym elementem rozwoju cywilizacji, żeby niektórych eliminować z puli genów.
Tak, to prawda, ale raczej ciężko jest dochodzić swoich racji przed sądem, będąc pochowanym 3 metry pod ziemią. Zdecydowanie lepiej uznać, że większość ludzi to debile i im nie ufać, zwłaszcza na pasach.
Szkoda tylko, że nie wyczułeś sarkazmu. Jemu chodziło o pasy od "wysepki".
Szkoda tylko, że nie wyczułeś sarkazmu. Jemu chodziło o pasy od "wysepki".
Jak on ma cokolwiek zrozumieć, skoro to jest zagorzały zwolennik banderyzmu... Jeszcze ostatnio tak dobitnie pochwalił się swoim upośledzeniem pisząc, że wierzy w boga ale nie uznaje kościoła. Kościół wymyślił boga, ale saszka chce boga bez kościoła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów