📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no huj i kierowca i pies mają przejebane , osobiście wolę stracić prawko na 3 miechy
Teren zabudowany? Hahaha niby gdzie? Typowy punkt łupienia obywateli.
@up wszyscy
trzeba się stosować do jebanych przepisów a nie kurwa ból z dupy... jak mnie to wkurwia, przepisy to przepisy albo się je szanuje a jak już nie to trzeba liczyć się z konsekwencjami a nie "jak to 60km/h olaboga". Debile.
trzeba się stosować do jebanych przepisów a nie kurwa ból z dupy... jak mnie to wkurwia, przepisy to przepisy albo się je szanuje a jak już nie to trzeba liczyć się z konsekwencjami a nie "jak to 60km/h olaboga". Debile.
Romo666 napisał/a:
@up wszyscy
niedo.je.bie jak siedzisz w srocu cały dzień i jeździsz komunikacją miejską to nie masz prawa głosu suko.
Zmierzył go z ponad 400 metrów.. no kurwa na strzelnicy to koleś musiał jebać w sam środek i ani milimetr w tą ani w tą na tarczy nie drgnął kurwa....
W takich wypadkach to sprawa do sądu i dziękuje Dobranoc
W takich wypadkach to sprawa do sądu i dziękuje Dobranoc
Romo666 napisał/a:
@up wszyscy
Przepisy ruchu drogowego, znaki i ograniczenia mają spełniać pewne cele, np. mają zapewniać bezpieczeństwo uczestników ruchu albo zapewniać przepustowość i możliwie jak najszybszą bezpieczną jazdę. Za każdym razem kiedy jakiś znak jest stawiany, taki urzędnik powinien się zastanawiać jak najlepiej ułożyć ruch samochodów, żeby równoważyć bezpieczeństwo i szybkie pokonywanie danych dystansów. Jeżeli głównym celem postawienia jakiegoś ograniczenia jest zarabianie pieniędzy i urzędnik zastanawia się nad tym gdzie wpierdolić ograniczenie tak żeby nabrać kierowców, to taki przepis i takie prawo nie zasługuje na szacunek. Oczywiście trzeba się do niego stosować, ale zabranianie komuś narzekania na to tylko dlatego, że to przepis, to jakieś oszołomstwo. Dura lex, sed lex to zasada państwa totalitarnego, a nie demokratycznego. Głupie i złe prawo trzeba oprotestowywać i zmieniać.
Sloner napisał/a:
Ładnie wyciągasz urywki z całego sensu wypowiedzi. Widzę dla Ciebie przyszłość w TVN"Proszę Pana, ja nie myślę..."
1. zakładam, że każdy ma prawo jazdy siadając za kierownice - mając prawo jazdy masz nijako podpisaną "umowę" w której określasz się, iż będziesz stosował się do przyjętych przepisów. Nie stosujesz się do umowy to są wyciągane konsekwencje.
2. z tego co wiem to nie policja stawia znaki drogowe - oni mają jebany niefart, że ustawodawca zrzucił na nich obowiązek "łapania" (niektórzy widząc tylko materiał z policją od razu dostają megawkuriwenia tylko za ich obecność)
3. Ograniczenia do 60 są po za terenami zabudowanymi - więc jeśli nawet ma się ekrany i po 2-3 pasy w jednym kierunku, a jedzie się przez takie miasto jak Poznań, Wrocław czy Warszawa jest to teren zabudowany czyli patrz punkt 1.
Mam prawko i sam nie zawsze jeżdżę z równo 50km/h (2mandaty za przekroczenie dozwolonej prędkości -przyjęte i nie płakałem "panie władzo" bo ja przekroczyłem prędkość), ale jak typ jedzie 2x szybciej niż zakaz no to nie wiem po co Wasz ból dupy.
nie, nie jestem policjantem i nie nie mam takiego w rodzinie
@up oburzeni
Kurwa uwielbiam. Uwielbiam wiecznie pokrzywdzonych władców szos którzy za chuj mają sobie bezpieczeństwo w poruszaniu się kruchymi puszkami, które przy 60 km/h uderzając w stały punkt zamieniają się w trumny.
Jest parę absurdów na polskich drogach jak wszędzie na świecie, bo znaki ustawia też człowiek no ale do chuja na powyższym filmie widać wyraźnie pas dojazdowy do drogi głównej i jak stamtąd wyjeżdżają inne auta 50-60 km/h to logicznym jest, aby na głównej drodze na odcinku łączenia była prędkość podobna. Czy to jest takie trudne do pojęcia?
Kurwa uwielbiam. Uwielbiam wiecznie pokrzywdzonych władców szos którzy za chuj mają sobie bezpieczeństwo w poruszaniu się kruchymi puszkami, które przy 60 km/h uderzając w stały punkt zamieniają się w trumny.
Jest parę absurdów na polskich drogach jak wszędzie na świecie, bo znaki ustawia też człowiek no ale do chuja na powyższym filmie widać wyraźnie pas dojazdowy do drogi głównej i jak stamtąd wyjeżdżają inne auta 50-60 km/h to logicznym jest, aby na głównej drodze na odcinku łączenia była prędkość podobna. Czy to jest takie trudne do pojęcia?
Najlepsze, że każdy złapany tłumaczy się, że on pracuje samochodem...
Niestety wyłącznie kary finansowe piratów drogowych nie powstrzymają, niektóry niejako wliczają je sobie w cenę paliwa.
Najlepsze, że każdy złapany tłumaczy się, że on pracuje samochodem...
@Romo666 - od stycznia zrobiłem jakieś 7 000 kilometrów. Tyle to pewnie w rok nawet nie robisz jeśli piszesz, że trzeba się stosować do przepisów. Jeżdżąc normalnie i wyrabiając te kilkadziesiąt tysięcy rocznie nie da się stosować do tych pojebanych przepisów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów