Opcje są dwie:
1. Kierowca SUVa nie jest aż taki idiotą rajdowcem i po prostu zagapił się jadąc za szybko na prawym pasie i zamiast hamować pomyślał że jeszcze zdąży uciec na lewy pas, gdzieś w połowie manewru zorientował się że popełnił błąd ale już było za późno aby hamować i liczył na to że ten na lewym zahamuje i uchroni go przed wjechaniem w dupę temu na prawym pasie.
2. Kierowca SUVa to 20 letni Sebix, ktory za dużo nagrał się w GTA czy NFS i myśli, że jazda slalomem po autostradzie jest spoko i każdy będzie mu ustępował pierwszeństwa.
"Martwa strefa"- nic nie widział w lusterku. To ta pipa z lewego pasa, widząc, że ktoś zmienia pas i nie widzi auta kontynuowała jazde nawet przez chwilę nie hamując. Wg mnie zrobił to specjalnie. Kto by się tak normalnie zachował?
Ola gringoA zdajesz sobie sprawę, że w takiej sytuacji sam możesz się odbić i wylądować przed tirem?
Tak. Dlatego ja bym tak nie zrobił przy tej prędkości, ale chylę czoła przed tym co się odważył.
Często tak mam. Jadąc autostrada trochę ponad 140 często siedzą mi na zderzaku a potem wyprzedzają by zahamować. Klasyka gatunku. Mam ich w dupie wszystkich ale jeżdżę przepisowo i kiedy mogę zjeżdżam. Natomiast jak mnie czasem ktoś bardzo wkurwi to spierdolę mu dzień.
Uważaj żeby ktoś kiedyś tobie go nie spierdolił... Oł.. 140 cóż za prędkość...
Zabije sie, ale nie wpuszczę. Jeden i drugi debile wagi ciężkiej. Warto ryzykować zdrowie? Niewolnicy chorych ambicji.
I przez takich jak ty ten świat jest coraz bardziej zyebany. Dzisiaj mu ustapię jutro ustąpie i całe życie mam ustępować? Chyba jesteś (jak i matoły dające ci piwo) głupi....
Prawym pasem się nie wyprzedza
Wyprzedza się jak się chce, a tu jest pas zieleni, więc jeszcze zgodnie z prawem o ruchu kołowym po drogach asfaltowych.
w ten sposob mozna w miare bezpiecznie takiego chuja obrocic i wydachowac (w bezpieczny dla siebie sposob) manewr ten nazywa sie PIT, i jest od dawna stosowany, sam bym chcial takiego janusza wjebujacego sie przed maske tak zalatwic, ale chyba pozostanie to moim mokrym snem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów