📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Zabije sie, ale nie wpuszczę. Jeden i drugi debile wagi ciężkiej. Warto ryzykować zdrowie? Niewolnicy chorych ambicji.
Są 2 wizje tego zdarzenia:
1) Mam SrUVa i wszystko mi wolno...(jak w tytule)
2) Mam 65-cio konne Clio, którym sobie mogę jechać lewym pasem aby wkurwiać innych i starać się przyspieszyć jak ktoś mnie wyprzedza aby próbować stworzyć katastrofę w ruchu lądowym i posłać kogoś na tamten świat.
Kierowca suva mało rozgarnięty.
1) Mam SrUVa i wszystko mi wolno...(jak w tytule)
2) Mam 65-cio konne Clio, którym sobie mogę jechać lewym pasem aby wkurwiać innych i starać się przyspieszyć jak ktoś mnie wyprzedza aby próbować stworzyć katastrofę w ruchu lądowym i posłać kogoś na tamten świat.
Kierowca suva mało rozgarnięty.
Cóż dwóch gniewnych ludzi.
Niebieski wybitnie chciał mieć wypadek.
To że zjeb ci drogę zajeżdża nie oznacza że masz natychmiast swalniać/wpuszczać/jebać zygazki....
To że zjeb ci drogę zajeżdża nie oznacza że masz natychmiast swalniać/wpuszczać/jebać zygazki....
szybkimaciej napisał/a:
Zabije sie, ale nie wpuszczę. Jeden i drugi debile wagi ciężkiej. Warto ryzykować zdrowie? Niewolnicy chorych ambicji.
Niektórym widać warto zaryzykować, żeby taki pojeb nie miał w przyszłości poczucia że jest nieśmiertelny i mu wszystko wolno.
Ty możesz ustępować każdemu i w każdej sytuacji - masz do tego prawo.
Gdyby nagrywający oduscił i nie był szeryfem lewego pasa nic by się stało...
Często tak mam. Jadąc autostrada trochę ponad 140 często siedzą mi na zderzaku a potem wyprzedzają by zahamować. Klasyka gatunku. Mam ich w dupie wszystkich ale jeżdżę przepisowo i kiedy mogę zjeżdżam. Natomiast jak mnie czasem ktoś bardzo wkurwi to spierdolę mu dzień.
martils napisał/a:
Niektórym widać warto zaryzykować, żeby taki pojeb nie miał w przyszłości poczucia że jest nieśmiertelny i mu wszystko wolno.
Ty możesz ustępować każdemu i w każdej sytuacji - masz do tego prawo.
A zdajesz sobie sprawę, że w takiej sytuacji sam możesz się odbić i wylądować przed tirem?
W polsce winnym byłby ten co nagrywał bo nie zrobił nic aby uniknąć kolizji
Nie rozumiem tak takich ludzi -- ja bym cisnął po heblach i odbijał w lewo...
Złoto. Szkoda tylko ze ludzie w Polsce hamują i ustępują amebą, zjebą i tumanom drogowym.
Opcje są dwie:
1. Kierowca SUVa nie jest aż taki idiotą rajdowcem i po prostu zagapił się jadąc za szybko na prawym pasie i zamiast hamować pomyślał że jeszcze zdąży uciec na lewy pas, gdzieś w połowie manewru zorientował się że popełnił błąd ale już było za późno aby hamować i liczył na to że ten na lewym zahamuje i uchroni go przed wjechaniem w dupę temu na prawym pasie.
2. Kierowca SUVa to 20 letni Sebix, ktory za dużo nagrał się w GTA czy NFS i myśli, że jazda slalomem po autostradzie jest spoko i każdy będzie mu ustępował pierwszeństwa.
1. Kierowca SUVa nie jest aż taki idiotą rajdowcem i po prostu zagapił się jadąc za szybko na prawym pasie i zamiast hamować pomyślał że jeszcze zdąży uciec na lewy pas, gdzieś w połowie manewru zorientował się że popełnił błąd ale już było za późno aby hamować i liczył na to że ten na lewym zahamuje i uchroni go przed wjechaniem w dupę temu na prawym pasie.
2. Kierowca SUVa to 20 letni Sebix, ktory za dużo nagrał się w GTA czy NFS i myśli, że jazda slalomem po autostradzie jest spoko i każdy będzie mu ustępował pierwszeństwa.
kocur napisał/a:
Złoto. Szkoda tylko ze ludzie w Polsce hamują i ustępują amebą, zjebą i tumanom drogowym.
Kiciuś weź ty się naucz pisać po polsku bo masz duże braki tumanie jeden ty.
musielovsky napisał/a:
W polsce winnym byłby ten co nagrywał bo nie zrobił nic aby uniknąć kolizji
Wszędzie byłby winnym i jest winny. Nie widzisz, że przyśpieszał gdy był wyprzedzany?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów