Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hehe, gościu a czym się różnią metale od siebie? Glany, czarne szmaty, brudne kudły... Co do muzyki to ostre naparzanie na gitarce i na perkusji... Widzisz? Tak samo można napisać o każdym rodzaju muzyki... Ja słucham wszystkiego ale nie krytykuję nikogo za słuchanie jednego rodzaju - każdemu podoba się co innego... Co do gościa w tym zjebanym programie - szkoda słów i nic więcej... Mam talent czy inne badziewia to syf dla mas w którym promuje się gwiazdy na potrzeby ludzi ze słabo rozgarniętym łbem.
Taka sytuacja...
Styl zjebany z Magika. Nie słucham rapu a już widzę. Jebie mnie na co choruje, nie podoba mi się.
ja tez nie słucham rapu ale np Foo Fighters, ACDC, SOAD itd, to można o nich powiedzieć że ściągneli NP teoretycznie z Elvisa Presleya i innych rockowych wykonawców starej epoki, jest juz tyle gatunków i utworów że każdego jebie czy to rock, metal, blues, rap czy nawet (a shejtujcie mnie) disko w polo będzie dobrze skomponowane, przemyślane itd to zrobisz z tego mistrzostwo. Dziekuje dobranoc koniec imprezy.
beka
siedzę sobie na kacu w niedzielny poranek
Musiałeś dodać, że siedziałeś na kacu, co nie? Żeby utrzymać wszystkich w przekonaniu jaki z Ciebie rozrywkowy człowiek i w soboty chodzisz na wixy. A pewnie pierdziałeś w kanapę przed TV oglądając X-Factor na TVN.
siedzę sobie na kacu w niedzielny poranek a tu wpada mój ojciec - zagorzały fan rolling stonesów, dżemu, generalnie "dobrej" muzyki .....
i pokazuje mi tego typa, kwitując słowami "jestem pod wrażeniem"......
więc pierdolcie co chcecie.......... zajebisty występ.
Sram na Ciebie i Tobie podobnym, którzy uważają, że ich gusta są wyznacznikiem tego co dobre.
ja tez nie słucham rapu ale np Foo Fighters, ACDC, SOAD itd, to można o nich powiedzieć że ściągneli NP teoretycznie z Elvisa Presleya i innych rockowych wykonawców starej epoki, jest juz tyle gatunków i utworów że każdego jebie czy to rock, metal, blues, rap czy nawet (a shejtujcie mnie) disko w polo będzie dobrze skomponowane, przemyślane itd to zrobisz z tego mistrzostwo. Dziekuje dobranoc koniec imprezy.
Po co mnie zacytowałeś? Jebie mnie co tam sobie piszesz.
Sram na ten komentarz chlop lepiej polecial niz wiekszosc raperow w tych czasach. a co kurwa magik byl zajebisty i przynajmniej bierze z prawidlowego przyklad
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów