Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
jak dla mnie spoko.
Umie rozkręcić widownie i na pewno nie jedną imprezę
Umie rozkręcić widownie i na pewno nie jedną imprezę
LoL i nie przeszli, a widowisko 100% zajebiste, az paznokcie wpierdalałem.. a ta stara milfka z "żury" powinna zostac wyjebana.... Dobre cycki i wary obciągary tyle na ten temat A co do grupy, pierwszy raz takie cos widze w Mam talent..
co to za lalunia z jury? prześliczna
Tu macie coś co jest kurwa dobre, i nie od pedała z farbowanymi włoskami
youtube.com/watch?v=AJ823GOIID4
Bigbox razy 2 z powiększonymi frytkami poprosze do tego
Za prawidłowe stwierdzenie "pedała z farbowanymi włoskami" dałbym Ci piwo
Swka napisał/a:
Żałuje że dałem piwo...
Tego typka i tak nikt nigdy nie przebije:
Od jakoś 3:00min.
troche skopiował od tego:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów