Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
ASAKKU, peniolmuche pocinmocioninosa agalalapalagryta dejgeretuahasa ahasa ahaha agiluesipede kutehabasabate uuhu ...... ola aha celumbecuahaza a aha .... aaaa
ludzkie bagno
czuje okropne zażenowanie nimi wszystkimi, jedynie farna może mi popuścić szpary ,dziekuję
1:45 chciał powiedzieć gówna ale się powstrzymał. No ale piwo, Kubuś pojechał jak zawsze;)
Jajognioty na dupie, klipsy/kolczyki w uszach ach aż emanuje od nich ta "męskość" . Swoją drogą Farna fajna holka
Majesty napisał/a:
Jajognioty na dupie, klipsy/kolczyki w uszach ach aż emanuje od nich ta "męskość" . Swoją drogą Farna fajna holka
Kawal dobrej baby
Maynn napisał/a:
Kawal dobrej baby
Dorodna dívka
ja pierdole jak tak tagujecie to niech się Admiralicja nie czepia, że wstawiam duble...
Spokojnie Andrzeju, nie denerwuj się
I tak temat poleci z automatu za braki regulaminowe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów