📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
andysmith napisał/a:
talent , chyba w obciaganiu
Za żadne skarby nie powierzyłbym jej swojego sprzętu, bo zaraz by zepsuła albo odgryzła tymi sztucznymi zębami z jej "talentami".
wojtekpwse napisał/a:
Wyobraźcie sobie, że są ludzie którzy to oglądają. Mi to się krew od razu gotuje jak to widzę. No kwintesencja sp***olenia, jakies plastikowe gowno z farszem zamiast mózgu ma talenty nie, nie mogę na to patrzeć.
Poziom obecnego otępienia mas przez inżynierów rewolucji kulturowej jest przytłaczający. Dosłownie wszystko w kulturze popularnej zeszło na totalne psy. Nie można iść do kina, jeśli nie chce się oglądać murzynów, gejów i jechania po katolikach. Totalnie kretyni pokroju influencerów, coachów, YouTuberów itd. cieszą się popularnością i uznaniem. Uczelnie wyższe są na poziomie starych podstawówek, może nawet niżej. Towarzyszy temu wszystkiemu totalny upadek wartości, wstecznictwo i potężny kompleks wiochy, na którym wielu cwaniaków ugrało i dalej ugrywa kapitał finansowy, polityczny, społeczny... Demokracja jest zajebista, analfabeci kreują przyszłość państwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów