📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Stop majking stjupid glonos fajmos.
Ten instruktor to głupszy od niej. Motocykl o takiej pojemności i mocy do nauki jady dla kogoś kto nigdy nie jeździł. Ciekawe czego on się spodziewał
Dam piwo bo mnie troszkę rozśmieszyła, ale skąd ty to kurwa wytrzasnąłeś ziom?
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
To jest sadistic czy pomponik ? Ludzie trzymajmy jakiś poziom z materiałami bo zaraz ludzie zaczną wrzucać przepis na sernik z torebki.
Wyobraźcie sobie, że są ludzie którzy to oglądają. Mi to się krew od razu gotuje jak to widzę. No kwintesencja spierdolenia, jakies plastikowe gowno z farszem zamiast mózgu ma talenty nie, nie mogę na to patrzeć.
Zapewne jest coś w czym jest naprawdę dobra...
Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
35i napisał/a:
Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
Bardzo ładny występ , treść , forma przekazu , powala na kolana= genialne nadaje się jak nic Na = Euro Wizję w przyszłości
Blondynki to są jednak fajne dziewczyny. Zawsze do porannej kawy zapewniają coś do pośmiania się
Po koksie się jej się wszystkie talenty odblokowują jak każdemu kto na codzień ma niskie staty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów