📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa nie wiem, jak można takie dziecko bić.
ZiZU napisał/a:
Wygląda jak zbieranie dowodów w jakiejś sprawie rozwodowej, pewnie ojciec stara się o to żeby mu dziecko przyznali. I tak chuja dostanie bo ona jest kobietą. Jebane równouprawnienie.
Racja kurwa. Chociażby matka biła dzieciaka i nie wiadomo jeszcze co mu robiła, to i tak dostanie prawo do opieki. Bo jest KOBIETĄ. Mimo iż ojciec dba o dzieciaki bardziej w wielu sytuacjach to dzieciaka i tak dostanie "matka" bo nie ma chuja między nogami. Jebana sprawiedliwość.
jebane polskie prawo, chociażby ojciec był nie wiem jak dobry, kochający i dbający o dziecko to sąd i tak przyzna opiekę jakiejś suce która daję dupy na prawo i lewo, przepieprzając przy tym wszystkie pieniądze na wóde i fajki.
Pamietam jak pracowałem w sklepie i przyszedł do mnie kumpel z siostra (5 lat) i małe się zachciało do kibelka to poszedł z nią ( a toaleta nie publiczna tylko prywatna i klientow tam sie wpuszałem) i wbija babka i pyta czy jest toaleta, a ja mowie, ze nie ma to ona juz wychodzi a ta mała z nią goni i " prosze pani jest toaleta , ja była przed chwila tam jest i pokazuje za drzwi ). Mi się głupio zrobiło , ale babka zrozumiała, ze to prywatna. A prywatna z racji tego, że to było przejście do mieszkania.
to jest autentyk. kilka lat temu było w mediach.
Mam taką samą kuchenkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów