📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
wkłada dzieciakowi głowę w imadło, żeby mu przypadkiem oka nie wybić ;D
wkłada dzieciakowi głowę w imadło, żeby mu przypadkiem oka nie wybić ;D
Analizując życiorysy słynnych morderców, gwałcicieli i socjopatów widzę pewną zgodność z ich przezyciami w dzieciństwie a młodością tego kawalera, oczyma wyobraźni już widzę te gwałcone przez niego niemowlęta, torturowane młode damy i zabijanych czarnoskórych
Jak byłem w wieku tego dziecka, to sam musiałem sobie radzić. Nikt mnie nie mył, sam to robiłem. Coraz bardziej rozpieszczone te dzieciaki.
BILOKATOR napisał/a:
Jak byłem w wieku tego dziecka, to sam musiałem sobie radzić. Nikt mnie nie mył, sam to robiłem. Coraz bardziej rozpieszczone te dzieciaki.
pewnie chodziłeś już wtedy do pracy
Nie rozumiem o co ten krzyk. Dziecko czyste? Czyste..
kim by nie było to dziecko ( jakiej nacji ) to nadal dziecko a takie traktowanie go przez tę kobietę ( wątpię aby to była jego matka, no chociaż jest to możliwe, ale raczej matka zainstalowała kamerkę ) zaczynam rozumieć wujka Adolfa H. i jego postępowanie. Widocznie widział takie sceny.
Osobiście połamał bym jej wszystkie kończyny, oślepił, wyciął język i wrzucił do wrzącego oleju.
viva la aborcion aby taki suki się nie rodziły
Osobiście połamał bym jej wszystkie kończyny, oślepił, wyciął język i wrzucił do wrzącego oleju.
viva la aborcion aby taki suki się nie rodziły
Zrobić jej symulację topienia. Wystarczy chyba.
patrząc jak sprawnie robi to nagami to na 100%nie pierwsze jej dziecko
ale nie ma takiego mycia kurwa
ale nie ma takiego mycia kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów