📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za kilka lat to jej soczyście zasadzi kopa za te przeżycia
@up
wkłada dzieciakowi głowę w imadło, żeby mu przypadkiem oka nie wybić ;D
wkłada dzieciakowi głowę w imadło, żeby mu przypadkiem oka nie wybić ;D
Analizując życiorysy słynnych morderców, gwałcicieli i socjopatów widzę pewną zgodność z ich przezyciami w dzieciństwie a młodością tego kawalera, oczyma wyobraźni już widzę te gwałcone przez niego niemowlęta, torturowane młode damy i zabijanych czarnoskórych
Jak byłem w wieku tego dziecka, to sam musiałem sobie radzić. Nikt mnie nie mył, sam to robiłem. Coraz bardziej rozpieszczone te dzieciaki.
BILOKATOR napisał/a:
Jak byłem w wieku tego dziecka, to sam musiałem sobie radzić. Nikt mnie nie mył, sam to robiłem. Coraz bardziej rozpieszczone te dzieciaki.
pewnie chodziłeś już wtedy do pracy
Dziwic sie ze sie potem brudasy myc nie lubia
Nie rozumiem o co ten krzyk. Dziecko czyste? Czyste..
kim by nie było to dziecko ( jakiej nacji ) to nadal dziecko a takie traktowanie go przez tę kobietę ( wątpię aby to była jego matka, no chociaż jest to możliwe, ale raczej matka zainstalowała kamerkę ) zaczynam rozumieć wujka Adolfa H. i jego postępowanie. Widocznie widział takie sceny.
Osobiście połamał bym jej wszystkie kończyny, oślepił, wyciął język i wrzucił do wrzącego oleju.
viva la aborcion aby taki suki się nie rodziły
Osobiście połamał bym jej wszystkie kończyny, oślepił, wyciął język i wrzucił do wrzącego oleju.
viva la aborcion aby taki suki się nie rodziły
Zrobić jej symulację topienia. Wystarczy chyba.
patrząc jak sprawnie robi to nagami to na 100%nie pierwsze jej dziecko
ale nie ma takiego mycia kurwa
ale nie ma takiego mycia kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów