Dzisiaj ukazały się zdjęcia Mameda Chalidowa do jakiegoś tam magazynu i musiałem się z wami podzielić jednym z nich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto kurwa ?!
Wy wszyscy oburzeni to pojebani jesteście czy co ? Ja mu tego zdjęcia nie zrobiłem, a to nie jest żadna foto-manipulacja tylko zdjęcie z oficjalnego artykułu na oficjalnym fb KSW. Podziwiam jego walki co nie znaczy, że nie mogę się pośmiać z tej jego sweet foci
Jak szanuję Mameda, to to mnie po prostu w chuj rozśmieszyło
Co nie zmienia faktu, że ubliżający mu tutaj pajace są życiowymi zerami, które Mamed by rozkurwił w pył jednym strzałem z dupy. Idźcie leczyć swoje kompleksy, żałosne pizdy i życiowe porażki.
Nie pozdrawiam.
Co nie zmienia faktu, że ubliżający mu tutaj pajace są życiowymi zerami, które Mamed by rozkurwił w pył jednym strzałem z dupy. Idźcie leczyć swoje kompleksy, żałosne pizdy i życiowe porażki.
Nie pozdrawiam.
@haqer
Nie chodzi o zdjęcie, geniuszu :s Chodzi o odniesienie do niego.
Rozumiem jakby kurwa allah akbarował przed walkami czy ki chuj, ale on z tym nie ma akurat nic wspolnego. Życze wam hejterom wszystkim żebyście byli tacy brzydcy żeby se po was jeździli i żebyście mieli spierdolone życie I niech wam kwiatki w domu zwiędną.
Nie chodzi o zdjęcie, geniuszu :s Chodzi o odniesienie do niego.
Rozumiem jakby kurwa allah akbarował przed walkami czy ki chuj, ale on z tym nie ma akurat nic wspolnego. Życze wam hejterom wszystkim żebyście byli tacy brzydcy żeby se po was jeździli i żebyście mieli spierdolone życie I niech wam kwiatki w domu zwiędną.
Ludzie, więcej dystansu i poczucia humoru Szanuję gościa za to kim jest i co robi, ale na litość boską ( ) jesteśmy na forum z czarnym humorem. Ja tu nie chcę nikogo obrażać tylko się kurwa trochę pośmiać
@up dzięki nowemu regulaminowi raczej się nie pośmiejesz rasisto!
Widzimy jak Mamet przygotowuje kimure na kopytko, ciekawe czy odklepie.
Będę ją zjadł!
Wy tu oszaleliście? Nie wiem na jakiej zasadzie go bronicie, to zwykły kozojebca jak każdy inny, a to że potrafi się bić nie znaczy, że zasługuje na specjalne traktowanie. I on NIE JEST Polakiem, tylko Czeczenem - ciapaty z budy z kebabem, który ma obywatelstwo też wg was jest Polakiem?
Sadisticu, nie idź tą drogą..
Sadisticu, nie idź tą drogą..
tip.top napisał/a:
Ludzie, więcej dystansu i poczucia humoru Szanuję gościa za to kim jest i co robi, ale na litość boską ( ) jesteśmy na forum z czarnym humorem. Ja tu nie chcę nikogo obrażać tylko się kurwa trochę pośmiać
Czemu usunąłeś mojego posta?
I to przerobione zdjęcie w którym obrażasz Mameda?
Mam je wkleić dla przypomnienia?
ps
Mówisz o żartach, a sami usuwacie tego typu posty z takim humorem.
Hipokryzja.
mr_9mm napisał/a:
Czemu usunąłeś mojego posta?
I to przerobione zdjęcie w którym obrażasz Mameda?
Mam je wkleić dla przypomnienia?
ps
Mówisz o żartach, a sami usuwacie tego typu posty z takim humorem.
Hipokryzja.
Tak się składa, że to nie ja usunąłem to zdjęcie i komentarz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów