Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligon6 ..komuniści.. Oni są komunistami nie socjalistami ..socjalistą był Hitler ,Faszystą Musolini ,w sumie mają taki sam plan jak Hitler ,lecz Oni pochwalają ludzi którzy są nierobami .. a poniewierają i okładają podatkami i urzędnikami ludzi pracy. Ludzie pracujący są karani podatkami w Europie za to że chcą pracować ..ironia w chuj
Od kiedy motłoch dostał prawa wyborce tak jest. Kiedyś ci co odpowiadali za państwo, odpowiadali mjatkiem np w starozytnej grecji. Motłoch, który nie ma żadnej odpowiedzialności wybiera takich samych do władzy. A kiedyś nieudolny polityk kładł głowe na szale dzis tylko swoje wyświechtane galoty.
Swoją drogą nie ma jak mieszać politykę do tego, że jakiś Mamed czy inny Ahmed wziął i rozerwał mysz na pół. A pamiętacie tego Polaka co odgryzł głowę gołębia? Też go kurwa isis nauczyło?
Miękkie cioty. Gość rozjebał szkodnika a wy za chwilę będziecie płakać. Pierdolicie o muzułmanach jak potłuczeni jakie to chuje itp. a chwycicie za koran jak do was przyjdą bo wam nawet myszy szkoda.
A za materiał jak najbardziej zasłużone piwko. Dawaj wincyj.
"Ja pracuję nad doniosłym wynalazkiem! Chodzi o potwierdzenie procentu myszy w myszy w zależności od podziemnego promieniowania na tym terenie. Bo na przykład w jednym sklepie pod półkami z cukrem żyją myszy i po rocznym rozmnażaniu myszy jest 80% myszy w myszy, a w drugim sklepie jest 90% myszy w myszy, a szczur to ma w ogóle 500% myszy w myszy a w tej myszy jak widać jest tylko 50% myszy w myszy. A dzięki mojemu wynalazkowi dojdzie do tego, że w ogóle nie trzeba będzie truć myszy bo nie będzie myszy w myszy."
A userom powyzej sie chyba portale pojebały
Jedrzej152 jeżeli pochwalasz i pozwalasz na takie zachowania ..to szacun jesteś zajebistym sadolem ..zajebyste będą twe potomki twych lędzwi wykonane . A jak przyjdzie co do czego ..to ucz się Arabskiego
Ani mnie to ziębi ani mnie to parzy. Jest mysz i nie ma myszy.
Ale co innego decydować o życiu czy śmierci istot niżej od nas ulokowanych w łańcuchu pokarmowym, dając sobie w ten sposób szansę na przeżycie - a zupełne inaczej sprawa ma się z hasłami "na pohybel temu i temu". Oglądanie harda to nie to samo co kontakt z mięskiem na żywo. Zesralibyście się i porzygali na widok trupa, wisielca, topielca. No, może nie wszyscy...
Niejedno w życiu widziałem. Czyli - właściwie gówno widziałem... To, czy jesteś potworem, sadystą z krwi i kości potwierdzi tylko test krwi a nie to, jak bezwzględne i niezłomne będą Twoje opinie. Osobiście znałem gościa, który - mimo iż był już po 60-ce, miał dzieci i wnuki, nigdy nie był w stanie upierdolić kurze łba siekierą, aby żona zrobiła rosół na niedzielny obiad. Kobieta sama musiała to robić... Ale kiedy jego własny syn uderzył swoją żonę w obecności swoich dzieci, kolejny raz poturbował ją zdrowo (nie umiał pić...), ten staruch wpadł do mieszkania swojego syna i gołymi rękami omal go nie zabił... Sprawa nie skończyła się w sądzie, ba - nawet na policji nie została zgłoszona. Zupełnie jak w powiedzeniu o wilku, który nosił a na końcu ponieśli i jego... Oczywiście, pobity przeżył, choć składali go niczym profesor Wilczur składał Wasylko
Wracając do materiału... Mysz jest dla tego brudasa haraam, czyli niedozwolona, niezgodna z jego prawem (myszy - z braku innego jedzenia - mogą wpieprzać pisklęta ptaków oraz padlinę), więc jedyna co może zrobić kozojebca to pastwić się nad biednym gryzoniem. Z drugiej strony powinni tą mysz zajebać tym wielkim młotem - byłoby to niezłe ukoronowanie całego materiału
@wszyscy up. co wy kurwa robicie na tym portalu?
Swoją drogą nie ma jak mieszać politykę do tego, że jakiś Mamed czy inny Ahmed wziął i rozerwał mysz na pół. A pamiętacie tego Polaka co odgryzł głowę gołębia? Też go kurwa isis nauczyło?
Miękkie cioty. Gość rozjebał szkodnika a wy za chwilę będziecie płakać. Pierdolicie o muzułmanach jak potłuczeni jakie to chuje itp. a chwycicie za koran jak do was przyjdą bo wam nawet myszy szkoda.
A za materiał jak najbardziej zasłużone piwko. Dawaj wincyj.
Ty chyba jesteś ślepy, ahmed obdarł ze skóry mysz, a nie rozerwał na dwie części, tamta uciekła i będzie zdychać w męczarniach. Jest różnica między zabiciem szkodnika, a znęcaniem się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów