📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich imigrantów boję się w Europie. Taki zwyrol nie będzie miał problemu z rozjezdzaniem ludzi ciężarówka
Jak ja z was kisnę "wielcy sadole". Hejtujecie na "spedalonych lewaków" i "pizdy w rurkach", a wystarczy głupi filmik z myszą i płaczecie jak małe dzieci. Ochoczo mordowalibyście każdego, kto ma inne od waszego zdanie, a "nie możecie patrzeć" na krzywdę myszy. Po chuj wchodzicie na portal z sadyzmem w nazwie? Czego się tu spodziewaliście? Puszystych kotków i widoczków łąki usłanej kwiatkami?
Loaloa napisał/a:
Jak ja z was kisnę ...
Nie sądziłem, że ci piwo postawię.
Wystarczy jeszcze "kosmetyczna" zmiana w haśle:
"Człowieczeństwo to sposób w jaki człowiek traktuje drugiego człowieka"
na
"Człowieczeństwo to sposób w jaki człowiek traktuje bezbronne zwierzę".
I już można być najgorszym sukinkotem, katować żonę, dzieci, rodziców,
naśmiewać się z nieszczęścia i cierpienia innych ludzi czy nawet być złodziejem, i mieć nadal dobre samopoczucie, bo przecież "cierpienie myszki mnie porusza więc ze mną wszystko jest ok.".
Żałosne.
Loaloa napisał/a:
Jak ja z was kisnę "wielcy sadole". Hejtujecie na "spedalonych lewaków" i "pizdy w rurkach", a wystarczy głupi filmik z myszą i płaczecie jak małe dzieci. Ochoczo mordowalibyście każdego, kto ma inne od waszego zdanie, a "nie możecie patrzeć" na krzywdę myszy. Po chuj wchodzicie na portal z sadyzmem w nazwie? Czego się tu spodziewaliście? Puszystych kotków i widoczków łąki usłanej kwiatkami?
Czasami pojawiają się negatywne komentarze na Twój temat na tym portalu, a jednak potrafisz coś mądrego powiedzieć. Piwo bym z Tobą wypił.
jedrzej152 napisał/a:
Piwo bym z Tobą wypił.
Tylko uważaj, by Cię za bardzo nie upił, bo jego orientacja może sprawić, że obudzisz się z ogromnym bólem odbytu i jamy ustnej
Ja nie obrażam - stwierdzam fakt, z którym się nie kryje
Po materiale przyrządził ją z masełkiem i cebulką... Potwierdzone info
ProVVe napisał/a:
Dawno nikt tych jebańców chemia po ryju nie potraktował... Z całej tej dziczy zrobiłbym poligon i miejsce dla frustratów... Wkurwiasz się i za symboliczna opłatę eksterminujesz wioskę tego bydła...
Najpierw trzebaby uzbierać wioskę takich cweli jak ty ścierwojadzie.
Autentycznie uśmiałbym się jakby ktoś cię spalił żywcem i nagrał to.
Oh biedny szczurek, myszka czy inny chuj - zabijmy kobiety, dzieci i starców których wygląd jest inny. Po chuj cię kurwo matka urodziła? Tyle kurestwa na tym portalu ,a ja wciąż wierzę ,że w końcu pojawi się filmik z tobą lub innymi ścierwami w roli głównej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów