📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba Monachium i jeden z tych lekarzy co do Europy przybył ubogacać.
Może mu się zmieści, jak nie to europejki czekaja na ubogacenie. W sumie kończa jednakowo.
sprytne, spróbuję z kotem
Starszy brat pokazuje młodszemu rodzeństwu jak postępować z europejczykami.
Tak brutalnego filmu, to dawno nie widziałem !!!!!!!! Wolę oglądać jak narkomanom zrywają skórę z ryja !!! Przepraszam sadole, ale nie potrafię patrzeć na zagładę zwierząt
Widzisz wnusiu z takim bydlakami będziesz miał okazje się integrować ..wal w papę..bez zastanowienia, te bydlaki mają tak ukształtowany umysł, iż dociera do Nich tylko dialog z pozycji siły .Jednak kiedy okażesz słabość ..to po tobie .Zgwałcą Ci żone i dzieci .A koze i barana ..nie chcesz wiedzieć ..Ale świnię trzymaj w domu
Pewnie się wyćwiczył w ISIS na dzieciach. Skurwysyn co za chory bydlak. Rzadko mam takie odczucia do kogoś ale takiemu jebanemu brudasa śmiecia to bym skazał na sycylijskiego byka, śmierć tysiąca cięć albo piłowanie.
Dawno nikt tych jebańców chemia po ryju nie potraktował... Z całej tej dziczy zrobiłbym poligon i miejsce dla frustratów... Wkurwiasz się i za symboliczna opłatę eksterminujesz wioskę tego bydła...
Na harda z tym
poligon6 ..komuniści.. Oni są komunistami nie socjalistami ..socjalistą był Hitler ,Faszystą Musolini ,w sumie mają taki sam plan jak Hitler ,lecz Oni pochwalają ludzi którzy są nierobami .. a poniewierają i okładają podatkami i urzędnikami ludzi pracy. Ludzie pracujący są karani podatkami w Europie za to że chcą pracować ..ironia w chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów