Przerosło życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Przerosło życie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdole!!! oby mlody jeszcze nie kumał bazy i noe zapamietal tego wszystkiego
Jakbyśmy poczekali jeszcze 30 sekund to zbiegłoby się ich tylu, że zapełniliby cały kadr
Ten gość co podnosi kaszojada, myślałem, że rzuci go za nią. W końcu podtrzymanie więzi z matką jest najważniejsze.
Przecież tam było pewnie z metr wysokości i skoczyła bo zauważyła z drogi pisiont groszy...
Ale chociaż gówniaka zostawiła w spokoju, nie tak jak inne zjeby co zabijają najpierw dzieci i później siebie i ludzie to nazywają "samobójstwem rozszerzonym", to jest morderstwo i samobójstwo. Jak ktoś chce się zabić, to nie się zabija, to jego strawa, ale tylko siebie.
Prawdpoodbnie gleboka depresja. Nikt zdrowy nie jebnie samoboja bedac na spacerze z wlasnych dzieciakiem.
Teuwil napisał/a:
Ale chociaż gówniaka zostawiła w spokoju, nie tak jak inne zjeby co zabijają najpierw dzieci i później siebie i ludzie to nazywają "samobójstwem rozszerzonym", to jest morderstwo i samobójstwo. Jak ktoś chce się zabić, to nie się zabija, to jego strawa, ale tylko siebie.
Rozumowanie godne prawdziwego sadola - popieram Niech teraz bękart mieszka na ulicy i niech go w dupę pierdolą za bułeczkę i oranżadę, a później tak mu się w bańce popierdoli, że jebnie się z tego samego mostu co mamusia. Amen.
Borys napisał/a:
O ja pierdole!!! oby mlody jeszcze nie kumał bazy i noe zapamietal tego wszystkiego
A ja mu szczerze zazdroszczę. Widział sadolowy materiał na żywo, a my tylko w internecie
Co tu się kurwa odjebało?!
Szacun dla baby, że nie zabiła dziecka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów