Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty jesteś jakiś pierdolnięty czy normalnie debil? Wyprzedzanie stojących przed przejściem pojazdów to patologia pierwszego rzędu. Jajca albo łechtaczki bym za to ucinała.
Powoli się to zmienia w świadomości naszych kierowców , sam pamiętam jak po zdaniu prawka człowiek się naoglądał wypadków na YT na przejściach dla pieszych i jak ciężko było wyrobić sobie nawyk oczy w dupie na przejściach i broń Boże nie wyprzedzać. Debili nie brakuje nadal. Takie wypadki powinni puszczać w TV przed wieczorynką i każdemu kandydatowi na kierowcę aby przestrzec że to mega niebezpieczne zachowanie a z pozoru nic takiego.
Mamusia nie upilnowała
Zupełnie jak locha dzika z młodymi.
Tak samo latają, choć czasem jakiś utknie w chłodnicy.
U nas debile obwiniali by kierowcę, za wyprzedzanie na pasach... na pewno zaraz się tu zlecą jacyś dzielni obrońcy pieszych ameb.
Obyś Ty kurwa prawa jazdy nigdy nie robił , zapierdalaj całe życie na rolkach
U nas debile obwiniali by kierowcę, za wyprzedzanie na pasach... na pewno zaraz się tu zlecą jacyś dzielni obrońcy pieszych ameb.
Wina pieszego , wbieganie na przejście , rozmowa przez telefon , niedopilnowanie dziecka . Nara . Jeszcze bym cofnął i poprawił .
Wina pieszego , wbieganie na przejście , rozmowa przez telefon , niedopilnowanie dziecka . Nara . Jeszcze bym cofnął i poprawił .
Widać, że nie masz prawa jazdy. Pewnie za miesiąc do szkoły ?
Widać, że nie masz prawa jazdy. Pewnie za miesiąc do szkoły ?
Znajomy miał zdarzenie z udziałem pieszego na przejściu i to pieszy dostał 1 tyś . za wejście z telefonem w łapie. Wtedy kierowca ma pierwszeństwo a nie pieszy. Rejestratory czasem się zwracają cenowo.
Kiedys uratowałem życie niej byłej - na skrzyżowaniu na zielonym ruszyła z kopyta. Gosc na prawoskręcie nie patrzył na nic- zielone to jadę. W ostatnim momencie złapałem ją za plecy i pociągnąłem do tylu. Jebać gościa i mandat-to mnie połamie i to j będę męczył się całe życie.
No bo debilu to jego wina. Wyprzedzał na pasach młocie nawet w gówno rosji to on będzie winny.
Wyjaśnij mi proszę w jaki sposób można wyprzedzić stojące auto...? A słupek na chodniku wyprzedzasz czy omijasz?
Się kurwa popisałeś teraz
Nie wyprzedzał a omijał auto, które się zatrzymało. Jesteś idiotą czy tylko udajesz?
Jeszcze mi wypominają, że prawka nie mam. Sami kurwa pewnie nie mają, bo jakby mieli to doskonale wiedzieliby kiedy wyprzedza się inny samochód i dlaczego tak często dzieje się to również na pasach... ale nie... kurwy znają ruch drogowy co najwyżej z siedzenia przy bocznym oknie. Was wszystkich lewaki powinno się spakować i wywieźć w jedno miejsce gdzie moglibyście sobie poobijać krawężniki pluszem i tam żyć z dala od cywilizacji. Nie będę Wam życzył bardzo źle, więc obyście przeżyli zderzenie z cywilizacją techniczną.
Czy Ciebie kretynie stary w pralce kołysał?
Pierdolnij się w ten pusty przećpany cymbał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów