Mamusia zajęta bardziej rozmową z psiapsiółką niż dzieciakami i taki efekt.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
8/10 za styl. Torbę jebnąć potrafiła, ale telefon w łapie do samego końca...
WooQash napisał/a:
8/10 za styl. Torbę jebnąć potrafiła, ale telefon w łapie do samego końca...
chlop z frontu dzwoni ze pralke nowa ma
Zrobi sobie nowe.
U nas debile obwiniali by kierowcę, za wyprzedzanie na pasach... na pewno zaraz się tu zlecą jacyś dzielni obrońcy pieszych ameb.
Chujowo. Dziecko niczemu nie winne ale stara straci 500+ za to zasiłek pogrzebowy zyska
Siriuz napisał/a:
U nas debile obwiniali by kierowcę, za wyprzedzanie na pasach... na pewno zaraz się tu zlecą jacyś dzielni obrońcy pieszych ameb.
No bo debilu to jego wina. Wyprzedzał na pasach młocie nawet w gówno rosji to on będzie winny.
Siriuz napisał/a:
Żebyś wiedział kartoflu. Kierowca na nagraniu to buc a pieszy ma pierwszeństwo, koniec kropka
Siriuz napisał/a:
Nikt inny nie był to formalnie winny. Fakt, że dzieci powinny uważać i matka ich pilnować, ale kurestwa w postaci wyprzedzana na pasach w ciemno żadne prawo nie toleruje. A wiesz dlaczego szczurze? Bo takie zachowanie świadczy o ostrym niedojebaniu mózgowym. Typ do kastracji bo jeszcze geny ostrego upośledzenia dalej przekaże.
"Zapierdalam ale bezpiecznie.... " W dodatku wyprzedzał na pasach... ,Ale go wpierdola w pasiaki.
Siriuz napisał/a:
Ty jesteś jakiś pierdolnięty czy normalnie debil? Wyprzedzanie stojących przed przejściem pojazdów to patologia pierwszego rzędu. Jajca albo łechtaczki bym za to ucinała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów