📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i w pizdu łady nie bedzie
Flodzia napisał/a:
Do lotnictwa i tak by się nie nadawał
Dlaczego?
Lądować już umie*. Latać też.
Teraz tylko start musi poćwiczyć.
Flodzia napisał/a:
Do lotnictwa i tak by się nie nadawał
Wystartował? Wystartował. Wylądował? Wylądował. Wszystko się zgadza. Lotnik w chuj.
Niby śmieszne ale jak Polskę wpierdolą do wojny napastniczej przeciwko ruskim (a na to sie zanosi niestety) to już tak do śmiechu piwniczakom nie bedzie...
Nie jeden zapłakany z glutem pod nosem podzieli los lotnika z filmiku...
Nie jeden zapłakany z glutem pod nosem podzieli los lotnika z filmiku...
psotny_fiutek napisał/a:
Pomoc sąsiadowi którego właśnie bandyta bije nie jest wojną napastniczą.Niby śmieszne ale jak Polskę wpierdolą do wojny napastniczej przeciwko ruskim (a na to sie zanosi niestety) to już tak do śmiechu piwniczakom nie bedzie...
Nikt, kto nie stracił swojego dziecka nie wie, co to znaczy prawdziwe cierpienie...
smc napisał/a:
Strasznie przykry jest ten film...
Nikt, kto nie stracił swojego dziecka nie wie, co to znaczy prawdziwe cierpienie...
Niechcący przelogowałeś się z pudelka na niewłaściwe forum....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów