📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Się kurwa lepiej ucz do testu gimnazjalnego, a nie matce pyskujesz.
Niewdzięczny gimbus!!Starzy zapierdalają a ten chuj siedzi i śmierci
Kiedyś matula spuściła by mu wpierdol, taki że by przez miesiąc na dupie nie siedział.
Dzięki Ci "borze" za normalnych rodziców, którzy potrafili mi przyjebać paskiem po dupie aby mnie wychować na normalnego człowieka.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Dzięki Ci "borze" za normalnych rodziców, którzy potrafili mi przyjebać paskiem po dupie aby mnie wychować na normalnego człowieka.
za takie pyskówki...ech...zresztą...gimbaza,hipster,gender,"ale żal"...każde pokolenie ma swoje racje ale to teraz to kurestwo...a ten gnojek za takie popisówki kosztem matki powinien dostać kablem od prodiża po łbie...
Hrodgar, Podaj adres na Sadolu to się zgromadzimy i ci przyjebiemy .
Straszna chujnia, to jest klasyk:
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
jak by co, to ja nic nie wiem.
Ezoteryk napisał/a:
Hrodgar, Podaj adres na Sadolu to się zgromadzimy i ci przyjebiemy .
A co sam nie dasz rady?
Przeklinam Dzien w Ktorym Matka wydala Cie na Swiat obys zdech z Glodu .. !!
Pyskuje mamie ktora go wydala na Swiat .. !! powinnen byc jej wdzieczny za dar Zyci Do huja wafla..( i dac pograc w zajebana Gre .. Kobieta tez czlowiek z kuchni czasem mozna wyposcic )
Przeklinam Dzien w Ktorym Matka wydala Cie na Swiat obys zdech z Glodu .. !!
Ojciec musi być cieplakiem skoro argument "mam powiedzieć dla ojca" nie zadziałał..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów