W skrócie - Ksiadz zaprasza podczas spowiedzi na swojego FB. Po czym rozkręca bajer i wysyła foty. W połowie filmiku odwiedza ofiarę i prosi o wybaczenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
księżulek chciał sobie poruchać ta jessica udaje cnotkę , a z takim przydupasem to i tak długo nie zostanie
Ale ona ma wprawę w pisaniu takich smsów. Chyba często tak pisze z innymi.
Powinno być jak za granicą że ksiądz może się żenić, to pojebane że u nas i w innych krajach europejskich muszą żyć w celibacie. Gdyby mieli żony nie było by problemów.
Pieprzycie głupoty, fajna normalna rodzina (pomijam to, że katolicka bo dla mnie to nie ma znaczenia). Dziewczyna może nie najbardziej bystra, bo takiego gościa w czerni już po samym wyrazie twarzy zakwalifikowałbym do umysłowo niestabilnych, ale mimo wszystko wydają się w porządku. Z pseudoksiędzem raczej tak łagodnie bym nie rozmawiał, ale skoro widzimy to nagranie to przynajmniej wiemy, że koleś popłynął, tylko pytanie gdzie? Jak ktoś wie, to dajcie więcej info co się z gościem stało.
Ogólnie to ci "księża" odwalają kurwizne po całości, aż szkoda gadać. To nie tylko pociąg seksualny (który jak wszyscy wiemy bywa mocny), tylko jak to się koleś dziwił większe pato, żeby po jednym dniu foto kutasa dziewczynie wysyłać. Z resztą widać, że koleś tylko na takie akcje haczy. To już jest sroga korba zasługująca na wyjebanie do szałasu na arktyke.
Ogólnie to ci "księża" odwalają kurwizne po całości, aż szkoda gadać. To nie tylko pociąg seksualny (który jak wszyscy wiemy bywa mocny), tylko jak to się koleś dziwił większe pato, żeby po jednym dniu foto kutasa dziewczynie wysyłać. Z resztą widać, że koleś tylko na takie akcje haczy. To już jest sroga korba zasługująca na wyjebanie do szałasu na arktyke.
lepiej zeby bajerowal babki niz dzieci afera jak chuj... kazdy zdrowy ksiadz lata na dziwki, reszta to zboecznce i do dzieci sie dobieraja....
@up a skąd ta pewność? może był taki obsrany ze strachy nie ze względu na to całe zajście tylko obawiał się że sprawa pójdzie dalej i coś może wyjść na światło dzienne
Ten ksiądz pisał jak jakiś zjeb, ja pierdole "mów co myśl ci przyniesie bez granic" Gwoździem chuja za chuja przybić do drzewa i położyć obok nóż i niech wybiera Typ też opanowany, że mu nie zajebał w kły.
Czego się chłopa czepiacie - trafił na taką - to pomyślał że ma smaka na księżowskiego pytonga
Wszystkie dewoty na świecie - takie same.
Wszyscy kapłani na całym świecie - tacy sami.
Tylko chłopa mi szkoda - bo jako jedyny w miarę ogarnięty - ale myślę że po tej sytuacji przejrzy na oczy.
Aha, bym zapomniał - właśnie tacy ludzie nauczają was, że zapłodniona komórka jajowa to podmiotowy człowiek, któremu należy się ochrona
Wszystkie dewoty na świecie - takie same.
Wszyscy kapłani na całym świecie - tacy sami.
Tylko chłopa mi szkoda - bo jako jedyny w miarę ogarnięty - ale myślę że po tej sytuacji przejrzy na oczy.
Aha, bym zapomniał - właśnie tacy ludzie nauczają was, że zapłodniona komórka jajowa to podmiotowy człowiek, któremu należy się ochrona
macabre858 napisał/a:
celibat został narzucony
Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym na temat zbiorów znajdujących się w tamtejszej bibliotece.
- Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało gdyby mnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie?
- Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli.
- No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało?
- Mówię ci, że nikt się nie myli, znasz tekst biblii na pamięć? Przyniosę ci jedną z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic, a nic nie odbiega od tej z której i ty się uczyłeś.
Mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy.
w końcu młody mnich zniecierpliwił się i poszedł szukać mistrza.
Znalazł go w bibliotece siedzącego nad dwoma tekstami biblii (jeden z którego się wszyscy uczyli, a drugi ten jeden z pierwszych kopii najbliższych oryginałowi) i płacze.
- Mistrzu co się stało?
- W pierwszym tekście jest napisane "będziesz żył w celi bracie", a w kolejnych kopiach "będziesz żył w celibacie".
i chuj obejrzalem cale
Ksiądz myślał tym czym facet myśli jak mu się chce i popłynął a że jeszcze był podpuszczany przez mamuśkę to mamy teraz aferę...
Choć ksiądz zrobił źle, a nawet zrobił baaardzo źle,
(Nigdy nie sądziłem, że użyję takiego argumentu)
to przynajmniej nie jest jebanym i jebiącym w dupę pedałem.
(Nigdy nie sądziłem, że użyję takiego argumentu)
to przynajmniej nie jest jebanym i jebiącym w dupę pedałem.
Misiek_KRK napisał/a:
Prawda jest taka, że żaden zdrowy, normalny facet nie wytrzyma bez seksu. Ksiądz przysięgał żyć w czystości, ale to tylko słowa wymuszone przez biskupa. A jednak fiut i mózg robią swoje. Dobra robota Stonogi. A księdza wyjebać z parafii. Biskup nie zabronił mu bycia księdzem, bo jak widać nawet pedofilów chronią.
pierdolisz, człowiek to nie zwierzę co to znaczy zdrów mężczyzna nie wytrzyma bez sexu? zawsze można zmęczyć Freda a po drugie co ma sex z kobietą wspólnego z pedofilami jebanymi? coś mi śmierdzisz gościu !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów