W skrócie - Ksiadz zaprasza podczas spowiedzi na swojego FB. Po czym rozkręca bajer i wysyła foty. W połowie filmiku odwiedza ofiarę i prosi o wybaczenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to sobie wyobrażasz że ktoś będzie oglądał ponad 20 minut ? to nie "trudne sprawy"
Ten Stonoga to chyba sam sobie zdjęcia swojej kuśki wysyła i pod to wali... Jakiś kompleks boga i zaburzenia osobowości. Najpierw obraża wszystkich, potem jest strażnikiem teksasu, a teraz naucza niczym prorok na pustyni. No ale tak czy inaczej, jeżeli nie ustawione to dobra robota.
Prawda jest taka, że żaden zdrowy, normalny facet nie wytrzyma bez seksu. Ksiądz przysięgał żyć w czystości, ale to tylko słowa wymuszone przez biskupa. A jednak fiut i mózg robią swoje. Dobra robota Stonogi. A księdza wyjebać z parafii. Biskup nie zabronił mu bycia księdzem, bo jak widać nawet pedofilów chronią.
Taki kawał mi się przypomniał
-Czym się różni ksiądz od złodzieja?
-Tym że złodziej nie rucha dzieci
-Czym się różni ksiądz od złodzieja?
-Tym że złodziej nie rucha dzieci
oj tam oj tam,
Mamuśka fajna
Mamuśka fajna
Ksiądz ze spowiedzi i wyglądu pewnie wywnioskował, że ta laska to niezły lachon wiec chciał sprawdzić czy popuści szpary. Przeliczył się, teraz się gdzieś zabunkruje i przeczeka aż sprawa ucichnie. Pewnie jeszcze spróbuje podobnej sztuczki skurwiel jeden.
"Cipa niech cieknie" O kurwa... wydaje mi się że chłop już był tak ściśnieniowany że chyba zapomniał jakie stanowisko sprawuje i postawił wszystko na jedną kartę - może się uda, zarucham na przyjaciela i fajrant. W dodatku to młody klecha więc jak mniemam procesy hormonalne w jego organizmie działają prawidłowo. Jego błaganie o przebaczenie było żałosne, tej kobitce widać że się go szkoda zrobiło ale koleś słusznie nie odpuszcza, na jego miejscu zrobiłbym to samo, z tym że nie wpuściłbym go do swojego domu, szczególnie po tym co gość odjebał. Jak mniemam warunkiem upublicznienia wizerunku i całego zajścia było porzucenie działalności duchownego przez tego księżulka, czyli jak możemy się domyślać pozostał na swoim stanowisku. Być może w przyszłości będzie bardziej ostrożny albo nie, może tak go poniesie że zgwałci jakieś dziecko i potem będzie się tłumaczył tak jak jakiś jego kolega- że on to tylko pomagał temu dziecku i że to on się czuje zgwałcony. Generalnie tą instytucję należy przebudować- zezwolić na posiadanie partnerki a co za tym idzie rodziny, wtedy te wszystkie cyrki z pedofilią, wykorzystywaniem się skończą, ksiądz opowiadając na zajęciach przedmałżeńskich będzie opowiadał o rzeczach o których ma jakieś pojęcie, a nie jakieś jego przemyślenia na podstawie historyjek z gościa niedzielnego, niedługo mnie to czeka i aż boje się mojej reakcji na te brednie.
Oczywiście watykam prędzej zmieni nazwę na pajacowo aniżeli się zgodzi na coś takiego.
Oczywiście watykam prędzej zmieni nazwę na pajacowo aniżeli się zgodzi na coś takiego.
Kurde nie bronie klechy, Ale przecież to zwykły facet, celibat został narzucony żeby dzieci księzy nie dziedziczymy majątku. I tyle. Niech go ukamieniuja typy co wala pod szemejla
Ogólnie pisała jak dziwka i sama go prowakowała.
Głupi łoch się wjebał.
Szacunek dla męża, że mu nie wyjebał. (koleś najbardziej ogarnięty z wszystkich)
zbigniewstonoga.eu/2016/11/ksiadz-ireneusz-koper-do-wiernej-w-radzymin...
Głupi łoch się wjebał.
Szacunek dla męża, że mu nie wyjebał. (koleś najbardziej ogarnięty z wszystkich)
zbigniewstonoga.eu/2016/11/ksiadz-ireneusz-koper-do-wiernej-w-radzymin...
Kurwa, ale te baby są głupie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów