Oczywiście Brazylia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oczywiście Brazylia.
Było swego czasu podobne zdarzenie i w Polsce. Uciekł lew z ZOO czy tam z cyrku, nie pamiętam. Dzielny policjant też tak biegł i strzelał. Lew uciekł, ale lekarz weterynarii dostał prosto w łeb. Napierdalać z klamki w czasie biegu? Tylko biały w czarnej dzielnicy. Poza tym nie wolno!
Fajna nutka w tle
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Fajna nutka w tle
Z jakiegoś filmu Sergio Leone, prawdopodobnie z " Dobry, zły i brzydki"
mam wrażenie że tam maja takiego zeza że muszą wyjebać cały magazynek , albo ich spluwy strzelają w bok
Hetman_Wielki napisał/a:
mam wrażenie że tam maja takiego zeza że muszą wyjebać cały magazynek , albo ich spluwy strzelają w bok
zeza i amunicje 22 Lr ...
wertuqq napisał/a:
Co on kurwa myślał, że na czworaka będzie szybciej?
Na czworaka to jego naturalna pozycja biegu
albo bocian albo prowident niesplacony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów