Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda dziadka pewnie i 13,14 i inne duperele i złudne zapomogi na LEKI i codziennie życie nie starczają xxxxx xxx
To nie Polska bo napisy cyrylicą wykreślone.
Kryzys gospodarczy dopiero się zaczyna. Plusem jest, że PiSi elektorat się skurczy niemiłosiernie; młodsi pójdą po rozum do głowy, a starsi zdechna z głodu. Chuj z nimi; natura działa po swojemu.
Tobie się wydaje, że jak się władza zmieni to, kryzys zniknie, albo że zmieni się coś dla zwykłego Kowalskiego Jeszcze się nie znalazł taki, co by stanął i powiedział, ja wiem jak pokonać kryzys, zrobimy tak i tak.
Trzeba dbać o naturę, korzystać z niej lecz nie wykorzystywać
Tobie się wydaje, że jak się władza zmieni to, kryzys zniknie, albo że zmieni się coś dla zwykłego Kowalskiego Jeszcze się nie znalazł taki, co by stanął i powiedział, ja wiem jak pokonać kryzys, zrobimy tak i tak.
Przypomnę ci dwa terminy: zielona wyspa, i pusty druk pieniądza.
PO już jeden kryzys ogarnęła gdzie byliśmy przykładem dla wszystkich w zakresie zarządzania ryzykiem i finansami publicznymi.
A władza się musi zmienić by zatrzymać napierdala nie druku pustego pieniądza. Te psie skurwysyny wiedzą że będą pierdiec w więzieniu po utracie władzy więc już mają w dupie Polskę i Polaków, tylko robią wszystko by najgłupsza część społeczeństwa obywatelskiego xekuoic i zmanipulować wybory.
Do skillsów cygana to mu jeszcze brakuje.
Przypomnę ci dwa terminy: zielona wyspa, i pusty druk pieniądza.
PO już jeden kryzys ogarnęła gdzie byliśmy przykładem dla wszystkich w zakresie zarządzania ryzykiem i finansami publicznymi.
A władza się musi zmienić by zatrzymać napierdala nie druku pustego pieniądza. Te psie skurwysyny wiedzą że będą pierdiec w więzieniu po utracie władzy więc już mają w dupie Polskę i Polaków, tylko robią wszystko by najgłupsza część społeczeństwa obywatelskiego xekuoic i zmanipulować wybory.
tak, tak, będą siedzieć, na pewno, jak każdy polityk po 89' i zresztą przed. Wstawaj, zesrałeś się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów