Śmiertelność w Manaus wzrosła o 100%. Siedząc na sadisticu już trochę czasu, aż się rubasznie zaśmiałem pod nosem czytając to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Po czym odróżnić ofiarę koronawirusa od ofiary zmaczetowanej? Po tym, że jest pochowana. Da bum tss.
Ej, ale obczajcie. Jak, w skali globalnej, przy starzejących się społeczeństwach i coraz większym poparciu dla socjalistów, pozbyć się największego obciążenia gospodarki, czyli słabych zdrowiem emerytów i całej patoli? Działa? Działa! Tadam!
Kartele się cieszą, będą przy okazji odpierdalać swoich dłużników i nie będą musieli kopać dołów
Piwko dla Manaus, oby nie wymarło to miasto na wirusa bo nie będziemy mogli zobaczyć jak sami się wybijają :/
Miejsce na biznes. Spalarnia. Urny. Nie dziekujcie .
Legion666 napisał/a:
Wirus istnieje tylko w telewizji i radiu.
@up - uwaga mamy tutaj prawdziwego eksperta wirusologa z certyfikatem osiągniętym za dogłębne studiowanie topowych filmików sandżaji na jutbie oraz każdego szurowsko- spiskowego kanału.
Podziwiam i pozdrawiam.
Nigdy nikomu nie życzę źle ale obyś zachorował paskudna choroba. Mam nadzieje że o tobie nie wspomną ani w radiu ani telewizji i zostaniesz tylko bezimiennym procentem w statystykach Akurat na twoją grupę wiekową jaką reprezentujesz są niskie szanse ale kto wie.
Manaus zawsze top jeden. Jak nie jaguar, maczeta,krokodyl,piranie,anakonda,gangi, zdradzony chłopak, długi, kradzieże , kosi kosi łapki, powieszenie , zwarcie na transformatorze , pościgi za motopizdeczkami, wciąganie najdłuższego szczura ze stołu, latające klapki to teraz hard zaprasza na covid-19 , ciekawe co nasze dzielne chłopaki wymyślą na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów