Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas autostrady mają rozdzielone pasy barierką,. więc ta droga to co najwyżej nasza :s'-ka.
Jesteś taką samą ślepą pałą jak kierowcy z tego zdarzenia.
Jełopy zajebane
Jebane debile to jest ciężarówk,a a nie tir !!!!!!!!!!!! TIR to skrót od Międzynarodowy Transport Drogowy !!!!!!!!!
Jełopy zajebane
Wytłumaczę zanim Ci żyłka pęknie. TIR jest to potoczne określenie każdej ciężarówki, tak jak CPN jest stacją benzynową, żurawie budowlane nazywa się dźwigami, motocykle nazywa się motorami, lub użytkownika takiego jak ty frustratem.
Dzieciaku, ja pond 30 lat jeżdżę, ciebie jeszcze na świecie nie było.
Jebie mi tu takim samym drogowym kurwiem,co to musi tu i teraz bo on zbawia świat i nie miałbym co gara włożyć bez jego poświęcenia.
Up! pierdolisz jak potłuczony, tirowiec manewr wykonywał powoli i był widoczny z daleka, jak się coś dzieje na drodze to się zwalnia a nie zapierdala do końca jak tu to zrobił srebrny, próbował się wcisnąć przed czarnego ale się nie udało bo to debil jechał, jakby zwolnił to spokojnie wszyscy by tira wyminęli.
Pierdolisz jak potłuczony. Wylatujesz z łuku na autostradzie i w ostatnim momencie widzisz zestaw w poprzek drogi. Nie masz czasu na reakcję.
Nie rób prawka dziecko, na hulajnodze zostań.
Wytłumaczę zanim Ci żyłka pęknie. TIR jest to potoczne określenie każdej ciężarówki, tak jak CPN jest stacją benzynową, żurawie budowlane nazywa się dźwigami, motocykle nazywa się motorami, lub użytkownika takiego jak ty frustratem.
Niemniej nazywanie pojazdu nazwą organizacji zrzeszającą przewoźników, to jak nazwanie każdego okrętu NATO.
Jebie mi tu takim samym drogowym kurwiem,co to musi tu i teraz bo on zbawia świat i nie miałbym co gara włożyć bez jego poświęcenia.
Ciulu ze ślonska możesz mnie w dupę pocałować.
Pierdolisz jak potłuczony. Wylatujesz z łuku na autostradzie i w ostatnim momencie widzisz zestaw w poprzek drogi. Nie masz czasu na reakcję.
Nie rób prawka dziecko, na hulajnodze zostań.
Sam jesteś dziecko, możesz mnie w dupę pocałować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów