Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- nigdy nie pchaj się pod tira.
- nie widziałeś, że miałem awaryjne?
Mandat to jedno ale za zryty łeb prawko powinni zabrać na długo.
Up! pierdolisz jak potłuczony, tirowiec manewr wykonywał powoli i był widoczny z daleka, jak się coś dzieje na drodze to się zwalnia a nie zapierdala do końca jak tu to zrobił srebrny, próbował się wcisnąć przed czarnego ale się nie udało bo to debil jechał, jakby zwolnił to spokojnie wszyscy by tira wyminęli.
Mi to wygląda na autostradę, jechałeś kiedyś taka drogą? Wiesz ze takie manewry na autostradzie są zbaronione. Jak kiedyś tata da Ci pieniądze i będziesz robił prawo jazdy to się dowiesz o tym.
Up! pierdolisz jak potłuczony, tirowiec manewr wykonywał powoli i był widoczny z daleka, jak się coś dzieje na drodze to się zwalnia a nie zapierdala do końca jak tu to zrobił srebrny, próbował się wcisnąć przed czarnego ale się nie udało bo to debil jechał, jakby zwolnił to spokojnie wszyscy by tira wyminęli.
Te browary to chyba dostałeś od takich samych niedorozwojów jak ty.
Mi to wygląda na autostradę, jechałeś kiedyś taka drogą? Wiesz ze takie manewry na autostradzie są zbaronione. Jak kiedyś tata da Ci pieniądze i będziesz robił prawo jazdy to się dowiesz o tym.
Dzieciaku, ja pond 30 lat jeżdżę, ciebie jeszcze na świecie nie było. U nas autostrady mają rozdzielone pasy barierką,. więc ta droga to co najwyżej nasza :s'-ka co nie zmienia faktu że nawracać nie można, więc mamy efekt jednego debila który spotkał kilku następnych.
Te browary to chyba dostałeś od takich samych niedorozwojów jak ty.
Odezwał się bystry jak woda w kiblu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów