..i naładowany testosteronem Manly Man!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nic, ja się szkrobię po jajach urządzeniem zwanym M2A1-7
Tagi: manly morning :: męski poranek :: męski męszczyzna :: manly man :: womanly woman
Do tego w dziale Absurdy a nie fotki...
ale chujowe
Jebłem żem pięknego orta jak niedorozwoj i co? Armagiedon! IKto jak kto, ale Ty to sie powinnaś cieszyć, bo przeciez mogłaś wcisnąć swojego ulubionego emota
Primadonna kuźwa..
Jebłem żem pięknego orta jak niedorozwoj i co? Armagiedon! IKto jak kto, ale Ty to sie powinnaś cieszyć, bo przeciez mogłaś wcisnąć swojego ulubionego emota
Primadonna kuźwa..
armagedon to może i nie jest, ale wyszło jakim jesteś tłumokiem. obrazek też wiele mówi o twoim poziomie.
Jak wielkie trzeba mieć kompleksy, żeby coś takiego narysować, czy raczej popełnić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów