Wkurwił Baby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa co za cwel, niedługo dupy da dla lajków!
Czemu mu nikt nie wpierdoli? :/
Co będzie za parę lat:
Temu VitalyZD czy jak tam się nazywa by się raczej przydał...
Co będzie za parę lat:
@all up a myślicie że mało razy dostał wpierdol? przecie się nie przyzna.
kierwaraz
ElSombrero,
Co myślisz ze gościu przez cały czas będzie zapierdalał z megafonem w ręce i napierdalał A co się tu wyprawia? Tylko dopowiem że ten film nagrał dawno dawno temu przed tym Co się tu wyprawia
Co myślisz ze gościu przez cały czas będzie zapierdalał z megafonem w ręce i napierdalał A co się tu wyprawia? Tylko dopowiem że ten film nagrał dawno dawno temu przed tym Co się tu wyprawia
To że ktoś ma coś w koszyku nie oznacza że jest to jego. Przecież jeszcze za to nie zapłacił a już mówi że to jego. Ludzie puszą się do siebie jak by nie wiadomo o co chodziło i za głupi artykuł za grosze pozabijali by się nawzajem.
śmieszny czy nie, dla mnie nie, ale ludzie to strasznie spięte dupy. widać odrazu, że typ sobie jaja robi, jeśli ktoś się nie chce z nim bawić to można normalnie powiedzieć, kurwa, sam bym go z uśmiechem przegonił. chyba, że ktoś jest debilem albo nie ma poczucia humoru, przecież nic wielkiego się nie dzieje, a tu jakieś problemy ludzie mają, ochrone by wzywali i w ogóle sranie w banie. aż tak tej babie żartownisie przeszkadzają? pewnie codziennie ich spotyka gdzie się tylko da... ja jakoś nigdy nie spotkałem. smutne życie musi mieć ta kobieta.
@up kurwa bawić się z obcym facetem to możesz jak go do domu na kakao zaprosisz
daj ludziom kurwa zyc, nie mieszkamy w jebanym disneylandzie zeby cieszyc sie 24/7 i miec sile na jakiego typa ktory wkurwia innych
daj ludziom kurwa zyc, nie mieszkamy w jebanym disneylandzie zeby cieszyc sie 24/7 i miec sile na jakiego typa ktory wkurwia innych
apeluje o zmiane admina na fb, bo wrzuca on takie gówno jak to
Dokładnie, poziom tego co pojawia się na fejsie ostatnimi czasy spadł masakrycznie, wcześniej jak widziałem z sadola coś w aktualnościach to mogłem być pewien, że będzie to coś w miarę ciekawego... Teraz to się robi porażka
Ogarnijcie tego fejsa pls
Zyragon napisał/a:
apeluje o zmiane admina na fb, bo wrzuca on takie gówno jak to
Dokładnie, poziom tego co pojawia się na fejsie ostatnimi czasy spadł masakrycznie, wcześniej jak widziałem z sadola coś w aktualnościach to mogłem być pewien, że będzie to coś w miarę ciekawego... Teraz to się robi porażka
Ogarnijcie tego fejsa pls
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów