📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
może bym obejrzał, ale wojewódzki mnie wkurwia
pilaf666 napisał/a:
Kondrad nawet w reklamach ING wychodzi lepiej niz wiekszosc nowych telewizyjnych "gwiazdek".
buchaj napisał/a:
Kondrad mistrz dykcji.
Ten pan nazywa się Marek Kondrat, mistrzowie dykcji...
Krzysiek14199 napisał/a:
Taki mały troling
Że niby co?
Cytat:
Troling jest to metoda pozwalająca obłowić znaczne części jeziora, za pomocą trolingu łapać można ryby drapieżne.
Różnica pokoleń polskiej rozrywki XX-wieku....
WOJEWOCKI - cham, prostak, prymitywny sposób bycia, sukces medialny dzięki gracji rzygów i fekalii pijaka
KONDRAD - świetny aktor, erudyta, charakter, musiał się sprzedać bankowi by zarabiać lepsze pieniądze
TAKA TO TERAZ POLSKA;D
WOJEWOCKI - cham, prostak, prymitywny sposób bycia, sukces medialny dzięki gracji rzygów i fekalii pijaka
KONDRAD - świetny aktor, erudyta, charakter, musiał się sprzedać bankowi by zarabiać lepsze pieniądze
TAKA TO TERAZ POLSKA;D
@Gerwazy Waligóra
powiedz, że jesteś trolem, a nie kolejnym niedouczonym debilem
1: Wojewódzki, a nie WOJEWOCKI
2: Kondrat, a nie KONRAD
3: Przestań, kurwa, krzyczeć. Wyłącz CapsLocka.
4: Akurat program Wojewódzkiego jest praktycznie reliktem przeszłości. Aktualna rozrywka to pedalskie X-Factor czy You Can Dance. Co to, kurwa, w ogóle jest?
jebany gimbus
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
powiedz, że jesteś trolem, a nie kolejnym niedouczonym debilem
1: Wojewódzki, a nie WOJEWOCKI
2: Kondrat, a nie KONRAD
3: Przestań, kurwa, krzyczeć. Wyłącz CapsLocka.
4: Akurat program Wojewódzkiego jest praktycznie reliktem przeszłości. Aktualna rozrywka to pedalskie X-Factor czy You Can Dance. Co to, kurwa, w ogóle jest?
jebany gimbus
Sip sippin' on Orphan Tears.
wkurwiaj mnie takie dziady
Uśmiałem się, choć historia nie jakaś wybitna, ale trzeba mieć ten dar do opowiadania
100 zgrzybiałych chujów w dupę Kondratowi za promocję win del sol, najgorsze świństwo! Niby wielki znawca wina a wciska szczyny. Kondrat przez ciebie straciłem dwie dychy, szmato!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów