Podczas całej swojej kariery przegrał tylko 2 razy !!!!!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
gdzies na YT jest zajebisty dokument o nim
Wojownik (2007)
Tak jest i to bardzo dobry:
Wojownik (2007)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zawodnik pierwszej klasy, ale wydymali go z pozoru najbliżsi ludzie, z resztą nie tylko Jego...
Nawet tutaj był już o nim temat, ale z innymi filmami. Polecam obejrzeć.http://www.sadistic.pl/marek-punisher-piotrowski-vt122880.htm?highlight=marek+piotrowski
Punishera znam tez z b boyingu
ogladałem dokument o nim,łezka sie w oku kreciła jak byli jego rywale pozdrawiali go i z szacunem o nim mówili.Dobry był.Polac trza by mu.
zaraz zbiorą się płaczki bo w tle dubstep ;(
Widziałem gościa na żywo w akcji na tej gali:
Najsłynniejszy polski kick-bokser Marek Piotrowski już w 3. starciu zakontraktowanego na 10 rund pojedynku znokautował wczoraj czarnoskórego Amerykanina Gary'ego Jonesa. Podczas rozgrywanej w hali katowickiej huty Baildon międzynarodowej gali kick- boxingu walkę Piotrowskiego oglądało 600 widzów. Zawodnicy nie walczyli o żaden tytuł ani o miejsce w rankingach. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Piotrowski dostał za zwycięstwo 6 tysięcy dolarów. Jego przeciwnik - 1,5 tys. (A) Najsłynniejszy polski kick-bokser Marek Piotrowski już w 3. starciu zakontraktowanego na 10 rund pojedynku znokautował wczoraj czarnoskórego Amerykanina Gary'ego Jonesa.
Najsłynniejszy polski kick-bokser Marek Piotrowski już w 3. starciu zakontraktowanego na 10 rund pojedynku znokautował wczoraj czarnoskórego Amerykanina Gary'ego Jonesa. Podczas rozgrywanej w hali katowickiej huty Baildon międzynarodowej gali kick- boxingu walkę Piotrowskiego oglądało 600 widzów. Zawodnicy nie walczyli o żaden tytuł ani o miejsce w rankingach. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Piotrowski dostał za zwycięstwo 6 tysięcy dolarów. Jego przeciwnik - 1,5 tys. (A) Najsłynniejszy polski kick-bokser Marek Piotrowski już w 3. starciu zakontraktowanego na 10 rund pojedynku znokautował wczoraj czarnoskórego Amerykanina Gary'ego Jonesa.
[]\/[] ][ []{{
ten pan był w gimnazjum w węgrowie, i dał ciekawy wywiad dla młodzieży.
szkoda, że za upór w ringu i waleczność rachunek wystawiło mu zdrowie....
Właśnie miałem się pytać o nazwę tej piosenki, bo za nic nie mogę rozszyfrować słów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów