📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O skurwesyn
Jakie to przykre .
Nie trawię gościa, ale za początek filmiku będzie piwo
ja pierdolę, niektórzy powinni mieć ustawowo zabroniony dostęp do internetu
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Da sie jeszcze tego wysłuchać ale jak przełącze na inną zakładke żeby ich nie widziec
Haha ale bym poszedł na wiejską potupaje w rytmie disco:) Młodości , gdzie jesteś
Narzekajcie, narzekajcie zobaczymy co powiecie jak pójdziecie na jakieś wesele lub potańcówkę!
w tle(nie muzycznym) to szwagierki? jak tak to one powinny zaczac krecic filmy
Ten antek mnie wkurwia. Ma taki ciotowaty ryj, że aż chce mi się wyjechać z glana
Dobra przyznaję się, znam te wszystkie kawałki i nie żałuję. Ponieważ taka przy nich jest zabawa na weselach i przy piciu wódki na nich, że żadny inny gatunek nie potrafi tak wkręcić na tego typu imprezach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów