📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
On startuje na prezydenta? Koleś chyba nie wie na jakim świecie żyje, oderwany od pługa dostał robotę w hotelu i pewnie go stamtąd wyjebali właśnie za nie znajomość języków, kto to w ogóle kurwa jest?
"Po rusku job twoju mać i starczy" Sądząc po filmikach 'Lada on board' trafił w samą dziesiątkę. Co do Ukraińców, to rosyjski i angielski mają obowiązkowy w szkole. Więc tylko od danej osoby zależy jakiego języka użyje.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Jesteśmy gównem a nie państwem więc musimy się uczyć innych języków. Kiedy wprowadzimy gospodarkę wolnorynkową i zrobimy tu drugi Hong Kong lub Singapur to wtedy będą się uczyć Polskiego. A co do Kowalskiego to mi przekleństwa nie przeszkadzają ale prezydent bez kultury osobistej? To była by zniewaga dla kraju.
pikpok napisał/a:
On startuje na prezydenta? Koleś chyba nie wie na jakim świecie żyje, oderwany od pługa dostał robotę w hotelu i pewnie go stamtąd wyjebali właśnie za nie znajomość języków, kto to w ogóle kurwa jest?
Silny człowiek na trudne czasy!
A ty kurwa kim jesteś?
Nie no, Marian jest spoko chociaż go nie widzę w tej roli.
Lepper tez potrafił pocisnąć z grubej rury, ale gdzie on tam na prezydenta. To nie monarchia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów