18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
AspStępień 2013-04-10, 21:30 9
Taaak, promujcie dalej "białą śmierć" :/
Zgłoś
.................. 2013-04-10, 21:34
Nie lepiej przywdziać kibla? :p
Zgłoś
Yasiu99 2013-04-10, 22:59
10 kilo z 7 metrów? duże i dzięki oporowi powietrza było by co palić
Zgłoś
Bacutil 2013-04-11, 0:52 2
Zażywasz przegrywasz.

"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Zgłoś
R................y 2013-04-11, 1:59
Zalegizować marichunanenen ?!
Zgłoś
!Timon 2013-04-11, 2:21 4
Niegroźna marihuana nielegalna a szczaw i mirabelki na legalu chociaż od nadużywania odpierdala po niech zdecydowanie bardziej.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
raper900 2013-04-11, 2:32
Lepszy oryginał:
-Czy akumulator może zabić człowieka?
-To zależy, z jakiej wysokości spadnie

Zgłoś
Kopen_Lokos 2013-04-11, 2:57 1
Nie mam nic przeciwko legalizacji jednak nie da się ukryć, że marihuaniści to ćpuny. Siema.
Zgłoś
raistpol 2013-04-11, 4:52
@Kopen_Lokos

a za ćpuna to chcesz kopen_w_dupen?

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
maniiiek 2013-04-11, 6:33 3
@up prawda boli? Ja tam was nie rozumiem. Jesteście aż tak denni, że beż środków odurzających sami z sobą nie wytrzymujecie czy co?

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
Melooksg 2013-04-11, 8:14 4
Wolę trawe niż wódke
Zgłoś
roy197 2013-04-11, 8:16 7
2@up bez tych środków to raczej z kimś takim jak ty by było ciężko wytrymać

...
Zgłoś
rampampa 2013-04-11, 8:30 3
@ up dobrze gada

priv
Zgłoś
Lordzik92 2013-04-11, 9:55 1
To jest po prostu smieszne, ze ludzie ktorzy uwazaja sie za cywilizowanych, zabraniaja komus robic cos, poniewaz mu to zaszkodzi... Przeciez to sie kurwa dziecku mowi ze tego czy tamtego nie wolno, jako dorosly czlowiek sam chce podejmowac decyzje, nawet kosztem wlasnego zdrowia czy zycia. Ale ludzie wola nie myslec, chca by za nich znajdywano i dawano prace, mowiono co maja robic... tak jest po prostu latwiej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów