📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Jakieś fantazje gimazjalisty. Już widzę jak mu psiarnia oddaje lufę którą można jeszcze opalić (stuk puk) -Kto tam? -Policja mamy twoją lufe -Ok czekajcie chwile spodnie założe.
Jak to kurwa niewielką ilość?! Przecież jeszcze niedawno według policji z jednego grama można było zrobić 100 porcji konsumenckich.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
żeby tak te klocki oddawali
Życie to zupa, a ja mam widelec
I na takie gówno idą moje podatki i rok pracy prokuratury i sądu. Żenada.
Znaleziono na dowodzie THC
"Lecz biegły nie mógł stwierdzić czy susz to konopie indyjskie, czy inna roślina Niezakazana przez prawo."
Może czas zacząć palić inne rośliny zawierające THC?
I tu miejsce na popis ekspertów: jakie rośliny?
Swoją drogą to jest jawne marnotrawienie pieniędzy podatników. Skoro nie potrafią ustalić tego i tamtego na podstawie pewnych ilości to niech te właśnie ilości zostaną zalegalizowane. Chociażby po to aby nie napędzać sztucznie awansów i machiny biurokratycznej.
No chyba, że chodzi o wykrywalność bossów/baronów narkotykowych posiadających np. 0,4grama. Taka ilość to oczywiście ilość na handel. Działek dla wszystkich jaraczy się narobi z tego tyle, że hej.
Albo nawet hej ho
Albo hej ho hop siup tralala
No w każdym razie dużo.
"Lecz biegły nie mógł stwierdzić czy susz to konopie indyjskie, czy inna roślina Niezakazana przez prawo."
Może czas zacząć palić inne rośliny zawierające THC?
I tu miejsce na popis ekspertów: jakie rośliny?
Swoją drogą to jest jawne marnotrawienie pieniędzy podatników. Skoro nie potrafią ustalić tego i tamtego na podstawie pewnych ilości to niech te właśnie ilości zostaną zalegalizowane. Chociażby po to aby nie napędzać sztucznie awansów i machiny biurokratycznej.
No chyba, że chodzi o wykrywalność bossów/baronów narkotykowych posiadających np. 0,4grama. Taka ilość to oczywiście ilość na handel. Działek dla wszystkich jaraczy się narobi z tego tyle, że hej.
Albo nawet hej ho
Albo hej ho hop siup tralala
No w każdym razie dużo.
lepsze to niż wpakować chłopaka za kratki
W raporce napisali że miał pięć amfetamin.
ludzie!!! marihuana to nie konopie indyjskie, kiedy to do was dotrze!!!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów