📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
normalnie hoj mnie strzela jak widze takie wiadomosci. Pamietam że czytalem o kolesiu ktory zostal zlapany z trawa. Mial przy sobie 10g. Według milicji, mozna bylo zrobic z tego "dzialki" o wartosci ponad 1000 ZŁ. KURWA ! JA sie pytam, jakim kurwa trzeba byc debilem zeby cos takiego wymyslec. NO kurwa szlak mnie trafia.
@up
W wiekszych miastach jest po 25 i wcale nie mowi to byc scierwo maczane w domestosie, lecz swojaczek. Tylko w malych miastach "diler" dyktuje cene. Pomysl sobie logicznie. Ilu kolesi sprzedaje w malym miescie a ilu w duzych miastach.
@up
W wiekszych miastach jest po 25 i wcale nie mowi to byc scierwo maczane w domestosie, lecz swojaczek. Tylko w malych miastach "diler" dyktuje cene. Pomysl sobie logicznie. Ilu kolesi sprzedaje w malym miescie a ilu w duzych miastach.
Stwórca napisał/a:
25zł za gram to chyba gówna jakiegoś. w miare dobry gram to 40zł.
Zależy w jakim mieście. U jednego 25, u innego 40. Nie ma sensu uogólniać bo zdaje mi się, że mamy w Polsce bardzo duży rozrzut cenowy i jakakolwiek próba ustalenia ,,średniej" czy też ,,prawidłowej" ceny za 1g w mojej opinii nie ma sensu.
U kitajców na Czechach dupnego wora miału z domestosem kupuje sie DO 15 zł
Coś dużo dzisiaj tych tematów o zielsku ... straszy was ?
Coś dużo dzisiaj tych tematów o zielsku ... straszy was ?
Dlatego powinna być ustalona cena wyjściowa np 30 zł, wtedy wiadomo, że wszystko kupione za mniej, warte jest tyle co przyprawy mamusi a powyżej jest warte swojej ceny. Tak to mniej więcej działa w Danii, 100 DKK to średniak, a każdy wie, że kostałke haszu za dajmy na to już 80 DKK będzie można spokojnie zgrindować na piasek, będzie miało mniej intensywny i przyjemny smak a co za tym idzie- jakość
Gadacie, a sami się nie znacie. Może w tym koksie brylanty były...
Bo Panowie policjanci doliczyli już nawet akcyzę, na wszelki wypadek, bo może zalegalizują
nie palcie dziatki, bo sie na szafie powiesicie!
A teraz dla sprostowania:
Wartość całości przejętych narkotyków (krzewy+ gotowe) szacuje się na 2mln.
Kod:
Na miejscu policjanci zabezpieczyli 1358 sztuk krzewów konopi, wykorzystywany do ich uprawy i produkcji sprzęt oraz ponad 3 kilogramy marihuany. [b]Wartość przejętych narkotyków szacuje się na około 2 miliony złotych[/b].
Wartość całości przejętych narkotyków (krzewy+ gotowe) szacuje się na 2mln.
małopolscy policjanci się zapomnieli i podali cenę po jakiej sami sprzedają towar z konfiskaty , trzeba tylko dodać że jak na prawdziwych hurtowników przystało oni sprzedają na kilogramy a nie na gramy
NIE WYSTAWIAĆ PIWA BO PRZYJDZIE DZIELNICOWY Z PSEM sprawdzić czy nie macie dzezu
.... Jeżeli z krzaka będzie ok. 50g, wychodzi znalezionych 70kg, x 30 = 2,100,000zł.
.... Jeżeli z krzaka będzie ok. 50g, wychodzi znalezionych 70kg, x 30 = 2,100,000zł.
co to za bogaty gnoj co ma appla i jara za hajs rodziców?
ALE SIĘ WZRUSZYŁEM ! Nigdy nie sądziłem że nazwa mojej miejscowości, ba plantacja o której mowa jest 100m od mojego własnego domku będzie na sadolu! Pozdrawiam z tego miejsca wszystkich sadoli ! Sadystyczne Ryglice ( I nie frajerze z filmiku gdziekolwiek to jest tylko bardzo malownicza miejscowość) Całuski Kochani:* Chyba uronię łezkę.
@up a po ile macie sztruks na mieście ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów