📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szykuj się synku na 6:00 za tego blanta ci Tusek nie odpuści i to w internecie
Macie pełny artykuł, bo tą akcją lokalna policja jarała się strasznie:
tarnow.policja.gov.pl/index.php?strona=aktualnosci&id=216
TYMB4R`k, Nie. A tak swoją drogą, to dziwne że nie długo potem, na całym Tarnowie był ten sam sort. Tak mi mówił kolega kolegi jego szwagra.
Reszta zdjęc w linku na początku.
tarnow.policja.gov.pl/index.php?strona=aktualnosci&id=216
TYMB4R`k, Nie. A tak swoją drogą, to dziwne że nie długo potem, na całym Tarnowie był ten sam sort. Tak mi mówił kolega kolegi jego szwagra.
Reszta zdjęc w linku na początku.
Gdzieś, chyba w lokalnej gazetce, widziałem, jak policjanci z 2 gramów bodajże wydzielili kilkadziesiąt porcji. To by się zgadzało z ich wyliczeniami. Co za ciemnogród I potem łapią cię z 5g i ci chcą handel przybijać a tą piątkę to z kumplami w dzień puszczasz z dymem
Narkotyki to zło, je**ne ćpuny
prawo powinno zezwalać na palenie marihuany przecież jest to przyjemne a po co zakazywać coś co jest przyjemne
Gdzie on dostaje grama za 25 zł ? :O Pewnie jakieś ścierwo z domestosem
Chodziło pewnie o to, że łączna wartość 1358 krzewów + te sławne 3 kilogramy mają wartość rynkową 2 mln zł. Durne pismaki nawet zdania nie potrafią z sensem sformułować.
to nie o to chodzi!! to chodzi o to, że policja sprzeda to zielsko za 666zl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów