📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kolejny temat wmawiający ćpunom, że nie ćpają
kolejny filmik, który robi z ludzi idiotów wmawiając im, że jak ktoś zapali blanta to umrze
Zajebisty film, wszystkie części
Zajebisty film, wszystkie części
@Vinewood
Gdzie tu masz zachęcanie do korzystania z marihuany? Przecież na końcu nawet masz ostrzeżenie marihuana zabija.
Gdzie tu masz zachęcanie do korzystania z marihuany? Przecież na końcu nawet masz ostrzeżenie marihuana zabija.
@up lekka przejarka i juz panika ^^
Dziwne że tego Bongman nie wrzucił...
Final napisał/a:
kolejny filmik, który robi z ludzi idiotów wmawiając im, że jak ktoś zapali blanta to umrze
Nie po wypaleniu blanta będziesz żył wiecznie
Oczywiście po wypaleniu blanta umrzesz i nie ma co dyskutować.
Czasem jak czytam odpowiedzi typu @Artos, @Final nie jestem pewien - troll czy debil nierozumiejący sarkazmu. Po prostu mijam i wierzę jeszcze w ten kraj, że to jednak ten drugi typ.
A co do postu, to ostatnio przeczytałem w genialnym internecie, że jak ktoś codziennie spędza 6h przy komputerze to zwiększa ryzyko śmierci o 40%. No k...
A co do postu, to ostatnio przeczytałem w genialnym internecie, że jak ktoś codziennie spędza 6h przy komputerze to zwiększa ryzyko śmierci o 40%. No k...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów