Pan Mariusz to znany katowicki grajek uliczny, wirtuoz gitary. Miło posłuchać tego co potrafi robić z tym instrumentem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Co to robi na Sadistic?-pomyślałem.Demotywuje mnie i wkurwia,bo grywam trochę,ale do tego poziomu już nigdy nie dojdę.Dlatego piwo i szacunek dla faceta.
o ile lepiej by się prezentował oraz jego muzyka gdyby poszedł do szmateksu kupił marynarke w jakimś śmiesznym kolorze normalne spodnie i jakieś chujowe buty z niby skóry "do kościoła" ogolił się, i zrobił sobie jakąś fryzurę. Może jeszcze kupił kaszkiet. Nie wiem cokolwiek, ale żeby wyglądać.
Niby Goli ale nie goli... wyczuwam fake...
orzeszek81 napisał/a:
Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...
No i chuj ci do tego. Przynajmniej robi hajs na tym co lubi/kocha. No a ty co? Siedzisz teraz przed kompem i pierdolisz smuty, bo gościu więcej zarobi takim "wyciąganiem ręki" niż ty przez miesiąc... czuję zawiść
Włamywacze też, niektórzy (ci z pasją). Robią to co lubią, zarabiają nieźle. Szacun. A Ty co? Siedzisz i klepiesz w ten klawikord, wylewasz żale, że Cie dupsko boli.
Spotkaliśmy kolesia kiedyś po trasie na stopa jak zwiedzaliśmy Katowice. Gość osobiście jest spoko na maxa ale to co jeszcze gra do tego to już odjazd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów