Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Saute 2014-02-13, 17:55 10
Praworęczny biały Hendrix.
Zgłoś
Sanjizz 2014-02-13, 18:00 16
Polksa tutaj bez pleców nie zrobisz nic zamiściłem kapelę mojego nauczycyla z dawncyh lat.Tak on gra na gitarze sry zespół się rozpadł 29 k wpompowane !!1 zapraszaam do usa z takim talenetem ale to jes POlSKA chuj mnie i moją żoną na to już strzela w stanach chłopkai zrobiły by szoł w PL kapela z braku $ się rozpadla żal
Zgłoś
D................7 2014-02-13, 18:16 6
Takich grajków i zespołów są tysiące. W USA też. Nie robią kariery bo ludzi gówno obchodzi ich muzyka a nie żaden kurwa spisek. W dodatku powiedzmy szczerze, może i technicznie cos prezentują, taki "średnio-wysoki" poziom ale nic oprócz tego- nie jest to ani pomysłowe ani nowatorskie czy odkrywcze.

Ludzie chcieli by czegoś takiego słuchać to karierę by zrobili. Garstka fanów "bo znajomy..." to za mało.
Zgłoś
orzeszek81 2014-02-13, 18:18 1
Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...
Zgłoś
Gonzu 2014-02-13, 19:16 14
orzeszek81 prędzej jemu dam kasę niż je**nemu rumunowi
Zgłoś
D................7 2014-02-13, 19:25
Prędzej przepiję jakąkolwiek kasę niż dam ją je***emu żebrakowi.
Zgłoś
masterwow 2014-02-13, 19:43 2
sam jestem muzykiem, ale nie aż takim szacuneczek

...
Zgłoś
treblewhat 2014-02-13, 19:44
niech se lepiej ryj oGoli
hły hły hły
Zgłoś
matigrucha15 2014-02-13, 19:45 2
@sanjiz może zanim cokolwiek skomentujesz to nauczysz się pisać jakoś sensownie? Zero składni, zero gramatyki...
Zgłoś
ludek6666 2014-02-13, 19:45
Zalogowałem się żeby dać mu piwo!

Mów mi Tadek...
Zgłoś
master0romus 2014-02-13, 19:46
I co z tego, że ma talent i nakurwia lepiej od połowy znanych gwiazdeczek skoro image nie pasuje do wykreowanego idola. Nie sprzeda się wiec nikt się nim nie zainteresuje i dalej będzie grał na ulicy zarabiając sybolicznego grosika na browarka.
Zgłoś
BędęRzygał 2014-02-13, 19:46 78
orzeszek81 napisał/a:

Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...

A co on robi jak nie pracuje? Grajek to też zawód, tylko swoją twórczość sprzedaje nie poprzez wytwórnie płytowe, a na ulicy. Nie chcesz kupić - nie słuchaj i nie płać
Zgłoś
klakier1111 2014-02-13, 19:48
Jebany...Ale trzepie kasiurę

oo
Zgłoś
PepsiQ 2014-02-13, 19:57 5
Ahahahaha ból dupy bo Cebulaczki zazdroszczą, że musza zapierdalać cały dzień za marne 1200 miesiecznie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów