Pan Mariusz to znany katowicki grajek uliczny, wirtuoz gitary. Miło posłuchać tego co potrafi robić z tym instrumentem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Polksa tutaj bez pleców nie zrobisz nic zamiściłem kapelę mojego nauczycyla z dawncyh lat.Tak on gra na gitarze sry zespół się rozpadł 29 k wpompowane !!1 zapraszaam do usa z takim talenetem ale to jes POlSKA chuj mnie i moją żoną na to już strzela w stanach chłopkai zrobiły by szoł w PL kapela z braku $ się rozpadla żal
Takich grajków i zespołów są tysiące. W USA też. Nie robią kariery bo ludzi gówno obchodzi ich muzyka a nie żaden kurwa spisek. W dodatku powiedzmy szczerze, może i technicznie cos prezentują, taki "średnio-wysoki" poziom ale nic oprócz tego- nie jest to ani pomysłowe ani nowatorskie czy odkrywcze.
Ludzie chcieli by czegoś takiego słuchać to karierę by zrobili. Garstka fanów "bo znajomy..." to za mało.
Ludzie chcieli by czegoś takiego słuchać to karierę by zrobili. Garstka fanów "bo znajomy..." to za mało.
Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...
Prędzej przepiję jakąkolwiek kasę niż dam ją je***emu żebrakowi.
sam jestem muzykiem, ale nie aż takim szacuneczek
hły hły hły
@sanjiz może zanim cokolwiek skomentujesz to nauczysz się pisać jakoś sensownie? Zero składni, zero gramatyki...
I co z tego, że ma talent i nakurwia lepiej od połowy znanych gwiazdeczek skoro image nie pasuje do wykreowanego idola. Nie sprzeda się wiec nikt się nim nie zainteresuje i dalej będzie grał na ulicy zarabiając sybolicznego grosika na browarka.
orzeszek81 napisał/a:
Braku talentu zarzucić mu nie można. Tylko jak dla mnie to to zwykły nie rób z gitarą! Do roboty nie pójdzie łatwiej przecież rękę wyciągnąć...
A co on robi jak nie pracuje? Grajek to też zawód, tylko swoją twórczość sprzedaje nie poprzez wytwórnie płytowe, a na ulicy. Nie chcesz kupić - nie słuchaj i nie płać
Jebany...Ale trzepie kasiurę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów