Najnowszy odcinek z panem Mariuszem. Smacznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, Golonko znowu się najarał jakiegoś gówna i pierdoli od rzeczy.
Dla autora tematu proponuję wykonanie skoku z gifa pod tym tematem, mianowicie
Materiały z Panem Mariuszem NIE powinny być wstawiane przez użytkowników by nabijali sobie e-piwa za pośrednictwem ciężkiej pracy jaki ten człowiek wkłada.
To takie trudne ze strony portalu by dać mu partnerstwo ?
Jak inni pisali, większość ma konto na YT i subskrypcję jego kanału. Zatem jaki jest sens wrzucania tego na sadola ?
Jak inni pisali, większość ma konto na YT i subskrypcję jego kanału. Zatem jaki jest sens wrzucania tego na sadola ?
Żadna nowość w materiale, burdel w USA większy, niż w ZSRR. Tylko szkoda, że uciekinierów z ZSRR nazywano bohaterami, natomiast uciekinierów z USA zdrajcami. Przecież oba chore wytwory działają tymi samymi metodami.
Cytat:
Padlem
Kolonko ma zydowska zone moje wy prawiczki kochane, wiec na pejsatych nigdy ani slowa, nie zastanowilo was to nigdy wy moje narodowe lby ?
@@stalowyszczur Niech jego żona będzie czarną rudą żydówką(kurwa kumulacja) mam to w ciężkim chuju do póki gość będzie robił to co robi najlepiej. Poza tym nie różnisz sie niczym od frajerów z faktu albo pudelka, którzy swoją brudną pałe chcą wsadzić w prywatne życie "gwiazdeczek"
Każdy kto wrzuci w kolejnych tematach z Kolonko jakiś popierdolony obrazek z "lecimy na główną" i wszelkimi innymi tego typu przeróbkami otrzyma nagrodę +3 do zajebistości.
Niech jego żona będzie czarną rudą żydówką(kurwa kumulacja) mam to w ciężkim chuju do póki gość będzie robił to co robi najlepiej. Poza tym nie różnisz sie niczym od frajerów z faktu albo pudelka, którzy swoją brudną pałe chcą wsadzić w prywatne życie "gwiazdeczek"
Ogolnie mimochodem dobrze podsumowales, bo Kolonko to wlasnie gwiazdeczka ;].
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów