Najnowszy odcinek z panem Mariuszem. Smacznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nadal się prawiczki branzlują Kolankiem ?? Echh myślałem że to tylko przejściowe.
niemożliwe że wczorajsze i jeszcze nie było
ademicus napisał/a:
I pomyśleć że on bzykał Weronikę Rosati
i pomyśleć ze później bzykał ją Tede, ten nibyraper haha
Za spoconego zawsze piwo.
kendzior1995 sądząc po Twoim wieku to Ty nawet nie wiesz o czym on mówi ;/ Tym bardziej, że w tej sprawie Max mówi to co wiemy od dawna... Nie rozumiem po co dodajesz filmik ze zwykłych informacji ogólnie dostępnych w telewizji... To już naprawdę zaczyna się robić nudne... Co nie wejdę na sadistic.pl to widzę tego myślcie co chcecie zakłamanego "PISaka"... Kurwa jak chcę sobie obejrzeć jego kolejny odcinek to wchodzę na jego kanał na YTb, a nie na stronę, która ma na celu coś kompletnie innego... Kurwa ludzie myślcie!!!!!!!
Ponad 30 min temu został wrzucony na Sadola a tu nie widać tego zjebanego obrazka z "wsiadaj jedziemy na główną"
Administracja sie postarała.
Administracja sie postarała.
@SVcius Skoro jakbyś chciał obejrzeć go na YT to czemu obejrzałeś go tutaj? Kurwa człowieku myśl!
Normalny człowiek jak ja, tematy które nie lubi poprostu omija, a ty się przypierdalasz...
SVcius
Dołączył: 07 Lip 2013 <== "Co nie wejdę na sadistic.pl..." Ja pier... Kolejny chciał być fajny i wyszedł na frajera...
Normalny człowiek jak ja, tematy które nie lubi poprostu omija, a ty się przypierdalasz...
SVcius
Dołączył: 07 Lip 2013 <== "Co nie wejdę na sadistic.pl..." Ja pier... Kolejny chciał być fajny i wyszedł na frajera...
mariusz max wielki cwel rzygam już tym cwelem
Dobra rozumiem. Pan Max dostanie się na główną tylko jak wrzuci go ktoś kto ma w nicku coś w stylu "bong" lub "man". Ehhh...
@up up Piwko za obrazek
@up up Piwko za obrazek
Mam propozycję - niech każdy kto Kolonki nie lubi wrzuci nazwisko dziennikarza, z którego narracją polityczno-kulturową się zgadza
ja tam wole posluch co gada max niz ogladac tu znjebane kabaretony z polsatu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów