Wielki szacunek dla Wacha, że pomimo gradu celnych ciosów Klitschki wytrzymał te dwanaście rund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Dajcie spokój z tym Wachem, jedyny jego atut to mocna głowa i dobre warunki fizycznie, których jednak za chuja nie potrafi wykorzystać.
Katastrofalna praca nóg, wolne ręce i zero pomysłu.
Katastrofalna praca nóg, wolne ręce i zero pomysłu.
To idźcie kurwa mać cwaniaki i stańcie przed tym ruskim czołgiem.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Gdyby nie kasa z reklam między rundami, Wach leżałby na deskach w pierwszej rundzie
Gebofon napisał/a:
To idźcie kurwa mać cwaniaki i stańcie przed tym ruskim czołgiem.
Tylko czekałem na takie reakcje On jest od walczenia w ringu, bo taką drogę sobie wybrał, a kibice są od oceniania. To, że wyszedł do ringu nie znaczy, że jest mistrzem.
Ps. Piwo ode mnie dostałeś przypadkiem, bo mi się palec omsknął
Jedno jest pewne nie będzie rewanżu Wach vs Kliczko, bo Polak jest bardzo wytrzymały co wczoraj pokazał, a jakby przez przypadek zaczął używać pięści to moglibyśmy mieć niespodziankę i nowego mistrza.
Zgodzę się z przedmówcami, że Wach technicznie nie istnieje, chociaż przyjmowanie większości ciosów na twarz też jest jakimś rozwiązaniem.
Walka była ogólnie słaba, trening z żywym workiem treningowym.
Zgodzę się z przedmówcami, że Wach technicznie nie istnieje, chociaż przyjmowanie większości ciosów na twarz też jest jakimś rozwiązaniem.
Walka była ogólnie słaba, trening z żywym workiem treningowym.
"Cieszmy się, że nie przegrał nokautem", "cieszmy się, że w 12 rundzie nie 10", "cieszmy się, że zadał ogólnie z 4 skuteczne uderzenia", idź pan w chuj z tym Wachem, to bardziej wyglądało jak na zasadzie : "Za ten milion dolarów ustoje te 12 rund...". Wołodymyr jest mordercą, przy czym pięknie pracuje nogami jak i całym ciałem. Jak najbardziej godny następca Muhammeda Alego i Mike'a Tysona.
Że też nikt tego nie napisał...
Sędzia ringowy wyglądał tak:
A nazywa się tak:
Cotton
Muuuuuuahahahahaah
Sędzia ringowy wyglądał tak:
A nazywa się tak:
Cotton
Muuuuuuahahahahaah
lofix1 napisał/a:
nie takich się ze szwagrem pod sklepem obijało
wiecznie tylko szwagier i szwagier
Chcialbym zauwazyc ze kondycyjnie i wytrzymalosciowo wytrwal 12 rund z Kliczkiem no kurwa wy jebane koniobijce. Chyba styknie na szacunek dla wacha. Wielki niebedzie ale tak za 3 lata wytrwalych treningow i o ile poprawi samo boksowanie bedzie si.
Niepotrzebnie juz go wjebali w walke z kliczkiem powinni poczekac.
Smialem sie ze to bedzie szybkie starcie jednak wach pokazal ze jednak nie jest jakims dziadyga ktoremu sie udalo zarobic marne 600tys euro za oklep przed publika.
Wach ma szacun a wy koniobijce dajcie sobie siana bo jedynie oko w oko stajecie do walki ze stara.
Niepotrzebnie juz go wjebali w walke z kliczkiem powinni poczekac.
Smialem sie ze to bedzie szybkie starcie jednak wach pokazal ze jednak nie jest jakims dziadyga ktoremu sie udalo zarobic marne 600tys euro za oklep przed publika.
Wach ma szacun a wy koniobijce dajcie sobie siana bo jedynie oko w oko stajecie do walki ze stara.
Dlaczego wrzucony jest jakiś dziwny wycinek z końcówki?
Ja się na boksie nie znam za bardzo, ale w piątej rundzie Wach trafił Kliczkę, a poza tym ma w chuj twardy łeb i to mi się podobało. W ósmej rundzie Mariusz przyjął tyle ciosów, że Władek się już nie mógł i obaj wyglądali na równie zmęczonych Później fajnie było widać taktyczne rozegranie, bo przez dwie kolejne rundy Kliczko sobie spokojnie odpoczął i w 11 rundzie wyglądał jakby dopiero zaczynał walkę, a Wach cały czas był wyczerpany. Ogólnie mi się podobało i chuj w dupę hejterom.
BTW przyznajcie się, kto dał się wydymać i zapłacił 40zł za transmisję, która w necie była za friko?
Ja się na boksie nie znam za bardzo, ale w piątej rundzie Wach trafił Kliczkę, a poza tym ma w chuj twardy łeb i to mi się podobało. W ósmej rundzie Mariusz przyjął tyle ciosów, że Władek się już nie mógł i obaj wyglądali na równie zmęczonych Później fajnie było widać taktyczne rozegranie, bo przez dwie kolejne rundy Kliczko sobie spokojnie odpoczął i w 11 rundzie wyglądał jakby dopiero zaczynał walkę, a Wach cały czas był wyczerpany. Ogólnie mi się podobało i chuj w dupę hejterom.
BTW przyznajcie się, kto dał się wydymać i zapłacił 40zł za transmisję, która w necie była za friko?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów