pyta.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
myślałem że pyta wypaliła się w naturalny sposób ale ktoś to reanimuje na siłę...
A empik ojebaly lewackie kurwy, mieszkanie dokonało samopodpalenia.
banerr napisał/a:
Przecież Bosak to zakamuflowany pederasta.
Uuu czyżbyśmy mieli jedna z jego ofiar . Nie daj się prosić tylko opowiadaj
Koza pamiętamy
Halman a mózg masz ? Empiku nikt nie ojebał bo to było przejście pod budynkiem deklu. O dziwo za przejściem stała Policja co pilnowała TVP. O dziwo wcale wśród tłumu nie było Policjantów którzy nałożyli opaski "Policja" jak wyciągneli pałki teleskopowe.
Kiedyś starał się być w miarę obiektywny. I miał moją sympatię. Teraz to z niego patola totalna.
panzerwafel napisał/a:
Halman a mózg masz ? Empiku nikt nie ojebał bo to było przejście pod budynkiem deklu. O dziwo za przejściem stała Policja co pilnowała TVP. O dziwo wcale wśród tłumu nie było Policjantów którzy nałożyli opaski "Policja" jak wyciągneli pałki teleskopowe.
A ty oczy masz? czytać umiesz? Nie halman to pisał tylko Adrianbogdan
Strajk kobiet - 100% nienawiści na hasłach, dewastacja kościołów. Policja stoi i się przygląda. Czasku - brawo popieram takie protesty. Gówno media: Polska się buntuje, wspaniałe manifestacje.
Coroczny MN - cały przekrój społeczństwa, rodziny z flagami, Rota, Hymn na ustach. Policja: o nie, trzeba to zatrzymać, puśćmy tu troche gazu, sprowokujmy troche kiboli to sobie postrzelamy. Czasku: zakazać MN, bo covid 19 taki grożny i ta nienawiść. Gówno media: faszyści znowu kogoś pobili, zgwałcili, zabili, podpalili.
Jak tak patrze co się obecnie odpierdala w zbiorowej świadomości to szczerze zaczynam powątpiewać w holokaust i w to że to naziści byli tymi złymi.
Coroczny MN - cały przekrój społeczństwa, rodziny z flagami, Rota, Hymn na ustach. Policja: o nie, trzeba to zatrzymać, puśćmy tu troche gazu, sprowokujmy troche kiboli to sobie postrzelamy. Czasku: zakazać MN, bo covid 19 taki grożny i ta nienawiść. Gówno media: faszyści znowu kogoś pobili, zgwałcili, zabili, podpalili.
Jak tak patrze co się obecnie odpierdala w zbiorowej świadomości to szczerze zaczynam powątpiewać w holokaust i w to że to naziści byli tymi złymi.
aptekarz997 napisał/a:
Koza pamiętamy
Koza szczyt dziennikarstwa, robić bekę z bezdomnych i alkoholików, widocznie dobrze czuł się wśród swoich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów