18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Marsz antyfaszystów.
SamSobieBogiem • 2013-11-09, 19:53

Wspaniały, pokojowy marsz antyfaszystów, który odbył się dzisiaj w Warszawie.
I te patriotyczne hasła! W sam raz przed 11 listopada.
Nic dodać, nic ująć

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-09, 20:19 10
rottunio napisał/a:

globuska jebana

Globalizm akurat nic do tego nie ma... i mówie to teraz całkiem poważnie. Jestem za całkowitą współpracą miedzynarodową. Nawet nie mam nic do obcokrajowców, którzy emigrują do Polski czy gdziekolwiek, nawet murzynów i ciapatych. Jest tylko jedna zasada, której łamanie wkurwia mnie niemiłosiernie, a brzmi ona - "Jeśli przyjeżdzasz do innego kraju akceptujesz wszystkie zasady w nim panujące i dostosowujesz się do nich w 100%, a jeśli nie pozwala Ci na to religia, polityka, cokolwiek to nie afiszujesz się ze swoją innością, a już napewno nie walczysz o to by stała się normalnością w danym kraju".

globalizm gospodarczy - tak. Globalizm w celu wymieszania ras i narodów - nie!

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
Camel_06 2013-11-09, 20:25 1
No jaaaaa pierdoooolę... Narodowcy niedobrzy, ale takie kurewstwo, chujnia i herezja przechodzi, to już niby cacy? Kurwa mać, teraz rozumiem dlaczego nie chcą nam udostępnić broni - no bo taką zdzirę to tylko za wszary, kula w łeb i do piachu...

Prośba do fachowców w temacie: Dobrze by było pizdę namierzyć i wkleić jej tę fotkę na fb czy co tam ma kurwiszcze, niech po niej naród jeździ jak po suce bo zasłużyła. Ktoś się zna na tym?
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-09, 20:27 5
eh... niech stanie teraz naprzeciwko Polaka, który walczył z niemcami w 1939 za wolność w imię honoru i ojczyzny i powie mu to w twarz co napisala na transparencie...

Zgłoś
FrasQs 2013-11-09, 20:30 9
Wystarczy popatrzeć na te twarze by wiedzieć wszystko o uczestnikach tego kurwa zebrania.
Zgłoś
maderfakermen 2013-11-09, 20:32 177
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-09, 20:33 22
pseudointelektualiści, pacyfiści, hipsterzy i tym podobna śmietanka, która prędzej ucieknie z kraju w razie wojny niż złapie za karabin.

Zgłoś
contowsky 2013-11-09, 20:33
ruda, to co się po takiej spodziewać

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Tarvil 2013-11-09, 20:38 4
Ależ obruszenie i ból dupy. Widać narodowcy mobilizują się przed 11 listopada .
Zgłoś
J................S 2013-11-09, 20:38
Rude to pojebane, wiadomo od dawna
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-11-09, 20:41 1
Tarvil napisał/a:

Ależ obruszenie i ból dupy. Widać narodowcy mobilizują się przed 11 listopada .

a Ty kim jesteś? określ się bo nie mam zamiaru jechać po kimś o kim nie mam zielonego pojęcia

Zgłoś
Schizo 2013-11-09, 20:42
Rozstrzelać w pizdu wszystkich

Pozdro
Zgłoś
wujekmarcin 2013-11-09, 20:43 1
JA urodziłem się Polakiem.
Zgłoś
pomidorro 2013-11-09, 20:43 1
Wiecie co z nią zrobić!
Zgłoś
Mefiozos 2013-11-09, 20:49
Te durne, bezcelowe i bezmyślne krzyki, marsze, co tam jeszcze, w połączeniu z obrazem tego całego gówna na ulicach, tych emigrantów ze wschodu, azjatów, murzynów, których na szczęście jest jeszcze dużo, cyganów i reszty darmozjadów zajmujących miejsca pracy, jak już pracujących, to na czarno, nie odprowadzający podatków, pobierający zasiłki od państwa daje pojęcie w jakim jesteśmy szambie. Wystarczy spojrzeć na Amerykę. Są tak uzależnieni od azjatów, że po upadku japonii USA padłoby w ciągu 2 tygodni max. A u nas to postępuje. Bo niby czemu ludzie wyjeżdzają? Nikt do Polski nikogo nie zapraszał, a pchają się tu jak pojebani. Taki jest obraz Rzeczypospolitej Polskiej, i ktoś musi się wreszcie za to wziąść!

bbelbleblebleblebelbelbelbelebleblebelbelbeblebl
Zgłoś
D................s 2013-11-09, 20:50
Ma rację, NIKT nie rodzi się Polakiem, zawsze KTOŚ. Dlatego też np. ona jest nikim, cała reszta zgromadzonych. Farbowany lis z niej, spójrzcie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów